Aimée Iacobescu a primit donații de la vedete! Câți bani a strâns

Ultima actualizare:
Fuego și Randi au ajutat-o pe Aimée cu bani
Fuego și Randi au ajutat-o pe Aimée cu bani

Aimée Iacobescu (69 de ani) a fost în atenția presei în ultima lună, după ce a dezvăluit că „moare de foame” cu pensia de 2.050 de lei. Deși a fost criticată de dur de colegii de teatru, mulți oameni au fost impresionați de povestea ei și au donat bani pentru ea. Actrița susține că din pensia ei, 2.0000 de lei se duc doar pe medicamente și îi rămân 40 de lei pentru mâncare, însă sunt zile în care nu are bani „nici de bani”.

Aimée Iacobescu avea o singură speranță: o îndemnizație de merit de la UNITER, însă președintele Ion Caramitru i-a spus să mai aștepte să moară dintre beneficiari. Mai mulți oameni au fost impresionați de situația artistei. Primul care i-a sărit în ajutor a fost Fuego (39 de ani), care a și vizitat-o pe Aimée Iacobescu și i-a oferit bani și alimente. Și Andrei Ropcea, alias Randi, a sărit în ajutorul actriței. Pe lângă vedete, au ajutat-o și oamenii simpli.

Cezara Dafinescu se află și ea într-o situație dificilă
Cezara Dafinescu se află și ea într-o situație dificilă

Joi (17 decembrie), actrița a verificat contul în care a primit donații de la admiratori și a avut o surpriză plăcută. Aimée Iacobescu a mărturisit pentru ziarul Ring că: „ Sunt foarte impresionată, lumea nu m-a uitat după 44 de ani de teatru și film și încă mă iubește. Admiratorii mi-au donat 22.000 de lei, bani care au rămas după achitarea comisioanelor bancare. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care s-au gândit la mine și m-au ajutat să am liniște pentru câteva luni. Le doresc Sărbători Fericite și un an nou mai bun!”.

A împrumutat-o pe Cezara Dafinescu cu 3.000 de lei


    Cezara Dafinescu se află și ea într-o situație dificilăFoto: Arhiva Click!
Cezara Dafinescu se află și ea într-o situație dificilăFoto: Arhiva Click!

Și alți colegi aflați la pensie au luat legătura cu artista. Cezara Dafinescu (67 de ani) a sunat-o să îi ceară ajutor. Aimée Iacobescu a declarat pentru sursa citată că: „ (Cezara Dafinescu n.r) M-a sunat și a venit la mine să o ajut cu 3.000 de lei. Nu a dorit să primească banii drept donație, ci i-a luat doar cu titlu de împrumut pentru câteva zile. Așa că am rămas deocamdată cu 19.000 de lei”.

Actrița a mai vrut să precizeze că: „ Toată lumea trebuie să înțeleagă că n-am cerșit. Mi-am expus sincer situația și am cerut doar dreptul meu la indemnizația de merit (2.700 de lei pe lună – n.r.). Aștept ca instituțiile statului să verifice situația de la UNITER și să mi se acorde acest drept, conform meritelor din cariera de 44 de ani, decorațiilor și premiilor obținute”.

image
image
image
image
image
image
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
image
actualitate.net
image
actualitate.net