„Ajung la urgență, dar tot nu mănânc”. Mărturia șocantă a unei vedete

Ultima actualizare:

    Maria Simion, prezentatoarea emisiunii „Star Chef” de la Antena Stars, recunoaște că se înfometează zi de zifoto: arhiva personală
Maria Simion, prezentatoarea emisiunii „Star Chef” de la Antena Stars, recunoaște că se înfometează zi de zifoto: arhiva personală

Spre deosebire de divele care au talie de viespe, dar nu recunosc că se înfometează, această blondă își asumă stilul de viață. „Eu iubesc să fiu slabă... Ajung la urgență, dar tot nu mănânc”, a scris ea, într-un articol detaliat despre dieta sa.

Maria Simion (35 de ani) este un designer cunoscut din 2011, când a lansat prima colecție vestimentară la ilano, dar brandul personal, „Wonder Lolita”, a fost înregistrat încă din 2007. Blonda este și vedetă tv, căci are emisiune culinară la postul Antena Stars, „Star Chef”, alături de chef Nicolai Tand. Maria Simion șochează cu mărturisirile pe care le-a făcut despre dieta cu care se menține ca o așchie.

„Eu iubesc să fiu slabă, cât se poate de slabă – nu există pentru mine «ești prea slabă»! Eu ador femeile slabe și niciodată nu cred că ești de ajuns de slabă. Problema e că, de când mă știu, mănânc foarte puțin spre deloc. Nu e sănătos clar, probabil și din cauza asta o dată pe lună ajung în perfuzii, pe la urgență, dar tot nu mănânc, pentru că mie îmi place așa de mult să fiu slabă...”, așa își începe povestea Maria Simion, pe blogul personal.

„Aș mânca un porc întreg dacă aș ști că nu mă îngraș”

Dieta pe care o ține în prezent Maria Simion e bogadă în salate și pește
Dieta pe care o ține în prezent Maria Simion e bogadă în salate și pește

Maria Simion a început de puțin timp să facă mișcare fizică, dar nu din plăcere, ci ca să fie în pas cu moda
Maria Simion a început de puțin timp să facă mișcare fizică, dar nu din plăcere, ci ca să fie în pas cu moda

„Clar gusturile nu se discută, dar, când pui hainele pe tine vin bine domnule, vin al naibii de bine când ești așa scheletică. Orice îți vine bine când ești slab și sentimentul ăla pe care-l ai atunci când slăbești câteva kg și îți tragi pe tine o pereche de jeansi care nu-ți mai veneau este genial. Eu am jeansi cumpărați acum 10 ani pe care evident că nu-i mai port, dar îi țin în dulap doar ca etalon de greutate – atâta timp cât intru în ei sunt ok”, mai spune designerul.

Maria Simion explică și în ce constă, de fapt, dieta ei: „Nu mănanc porc, nu mănânc prăjeli, fast-food, nu beau sucuri acidulate în general, mănânc doar salate sau chestii extrem de light, dar nu vă imaginați că nu le mănânc pentru că îmi doresc un stil de viață sănătos sau să nu credeți că nu mi-e poftă din când în când de niște mici cu cartofi prăjiți. Aș mânca un porc întreg dacă aș ști că nu mă îngraș și că, după ce-l mănânc nu trebuie să fac foamea două luni. Așa că prefer să nu mănânc și să stau să mă uit cum prietenii mei mai norocoși se ghiftuiesc cu toate cărnurile din univers în timp ce eu mănânc niște frunze cu ton sau somon”.

„Da, viața e nedreaptă, asta e, nu fac parte din categoria aia de femei care pot mânca orice și nu se îngrașă și le și urăsc pe alea. Adică eu cu ce-am greșit să ma chinui așa? Mă enervează la culme chestia asta cu gena și cu metabolismul. În fine, trecem peste genul ăsta și ajungem la mine, deci eu mănânc doar ca să supraviețuiesc și atât și, încă o chestie, mie nu mi-e sete niciodată, dar niciodată. Nu știu cum să fac să beau ăia 2-3 litri de apă pe zi că nu-mi iese sub nici o formă. Mi-am luat sticuluțe de apă cu mine și le-am lăsat peste tot, în atelier, în mașină, la filmări... Degeaba! Mă uit la ele ca la otravă, în schimb, dacă îmi dai cafea, ești instant prietenul meu cel mai bun. Pot să beau și 10 cafele pe zi, fără să am nimic, deci clar greșesc, dar nu-mi e sete, ce să fac dacă nu-mi e sete?”, mai scrie Maria Simion, pe blogul ei.

A început să meargă și la sala de sport

Maria Simion a învățat-o și pe Alexia să fie foarte cochetă
Maria Simion a învățat-o și pe Alexia să fie foarte cochetă

„Asta cu mersul la sală e ca și cu Facebook-ul, nu mergi la sală, nu exiști. Păi bine, atunci hai să merg și eu la sală, poate măcar apă beau mai multă, dacă merg la sală, că de mușchi nu-mi fac probleme. Oricum mi se par atât de inestetice și de masculine femeile care sunt pline de mușchi, încât nu-mi bat prea tare capul, vreau doar tonifiere, cam de asta am început să merg la sală. Dar nu vă imaginați că îmi și place. În ziua când trebuie să merg la sală mă simt ca și cum aș fi pedepsită, ca și cum merg pentru că am greșit cu ceva, nu simt că locul meu e acolo, nu-mi place și punct! Trag de mine, îmi spun tot felul de chestii motivaționale până ajung acolo. A, să nu uit, mă enervează că, de fiecare dată când ești în sală, se găsește un deștept sau o deșteaptă care să vină să te corecteze sau să își dea cu părerea despre ce faci sau cum faci, știți oamenii ăia care dorm în săli, ăia care, la orice oră te duci, ei sunt acolo, îi cunoaște toată lumea, se salută cu toată lumea. Stau ei într-un colț și te analizează, pfff mor după ei. Adică, după ce că vin cu chiu cu vai, mai dau și de ei, care sunt pricepuții pricepuților și a căror respirație le-o simți în ceafă la fiecare minut. Da’ de ce oare nu vă vedeți voi de treaba voastră că, dacă voiam ajutor, îmi luam un instructor avizat care să stea lângă mine și să-mi spună ce să fac. Nu se pot abține și ți-o justifică «nu pot să văd că faci greșit, că nu-ți lucrează corect mușchii»!! Pe bune?? Păi ce crezi, 20 de ani n-am făcut nimic, eu cred că orice fac e mai bine decât nimic, chiar și așa greșit, deci lasă-mă să fac așa cum pot eu. Nu vreau să merg la sală să-mi dau duhul pe acolo și nici ca a doua zi să nu mă mai pot mișca, o iau și eu mai ușor. Zic și eu! Până acum, singurul avantaj pe care l-am observat de când am început chestia asta cu sala e ca dorm mai bine, dar vă țin la curent, oricum. Sper să nu renunț și data viitoare să vă arăt ce musculoasă sunt. Așa că spor la sală și la nemâncat!”, a mai scris ea.

Se contrazice singură

Deși spune că femeia trebuie să fie foarte slabă, Maria Simion se contrazice singură. Acum două săptămâni a avut-o invitată în emisiunea „Star Chef” de la Antena Star pe Diana Dumitrescu (32 de ani) și a fost de acord cu actrița când aceasta a spus că femeile cu forme sunt mai frumoase. 

Are o fetiță de 12 ani

Maria Simion și Cătălin Cazacu s-au iubit timp de doi ani
Maria Simion și Cătălin Cazacu s-au iubit timp de doi ani

Silueta Mariei Simion este de invidiat, având în vedere că este mămica unei fetițe de 12 ani, pe nume Alexia. Faptul că a devenit mamă nu a făcut-o pe vedetă să-și neglijeze aspectul fizic.

Și-a refăcut viața cu motociclistul Cătălin Cazacu

Maria Simion este foarte mândră că este foarte slabă și își pune mereu în valoare silueta de manechin
Maria Simion este foarte mândră că este foarte slabă și își pune mereu în valoare silueta de manechin

După o relația de 20 de ani, din care 14 de căsnicie, Maria Simiona a divorțat în 2014 de tatăl fetiței sale. Din vara aceluiași an, s-a iubit cu motociclistul Cătălin Cazacu (31 de ani), dar cei doi s-au despărțit anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților. Dacă la începutul relației cu Maria, Cătălin declara cât e de fericit, tot el a spus că separarea s-a produs pentru că soarta le-ar fi jucat niște feste.

Cătălin Cazacu a filmat-o pe Maria Simion și a publicat clipul pe canalul său de YouTube

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg
banner  Andrei Aradits png
banner otniela png