Alege-ți rochia de gală! Începe premierea

adelina pestritu de nerecunoscut cum ii sta blonda si cu breton video 274014 jpeg

Lumea televiziunii este fascinantă, dar cel mai important este să urmărești esența lucrurilor. În cei 9 ani de televiziune am învațat că perseverența și implicarea la locul de muncă îți aduc mereu realizări, iar pentru ele vei fi premiat în cadrul galelor de specialitate. De-a lungul carierei mele am fost onorată să primesc multe premii la diverse categorii, lucru care mi-a garantat multe satisfacții în plan profesional.

La Hollywood, primul Emmy Award a fost acordat în urma cu 69 de ani, mai exact în 1949, iar tradiția s-a pastrat până în prezent. Gala Primetime Emmy Award este unul dintre cele mai mari și importante evenimente din showbiz-ul american, dar nu numai.

Abia aștept să fie marți, 18 septembrie, o să mă așez în fața tv-ului la ora 01.00 A.M. pentru a urmări premierea în direct pe canalul E! Entertainment. Mi-am pregătit chiar și rochia de Gală. 

O puteți face și voi, dacă sunteți abonați la unul dintre următorii furnizori de cablu: RCS-RDS (DIGI) Telekom România, UPC, NextGen, Orange și Ines.

Urmărește E! Entertainment pe Facebook și pe Instagram.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
oana zavoranu si sotul
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg