Alessia a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț! Cei doi se războiesc pentru custodia fiului lor


    Alessia a obținut un ordin de protecție împotriva fostului soțfoto: arhiva personală/Facebook
Alessia a obținut un ordin de protecție împotriva fostului soțfoto: arhiva personală/Facebook

Un nou divorț cu scandal în showbiz-ul românesc! Aflată în plin proces pentru custodia fiului lor cu fostul soț, cântăreața Alessia (38 de ani) a anunțat că a fugit la Constanța și a cerut un ordin de restricție împotriva bărbatului cu care a avut o relație timp de 15 ani.

După o relație de 15 ani, Alessia și fostul său soț, Ionuț, au decis să își spună „Adio!” Despărțirea dintre cei doi nu este nici pe departe una amiabilă. Cei doi se întâlnesc la tribunal, acolo unde încearcă să stabilească custodia copilului pe care îl au împreună, Alvin, în vârstă de trei ani.

Acesta nu este singurul motiv pentru care cei doi se judecă. Artista lasă de înțeles că  vorba și despre violență, ba chiar a cerut mai nou și un ordin de protecție împotriva fostului ei soț. Alessia pare să fie extrem de speriată. Și-a luat fiul și a plecat la Constanța. În Capitală, artista se simte amenințată și, chiar dacă are un ordin de protecție, nu se simte în siguranță. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe rețelele de socializare. “Printre procese, ordine de protecție, mai reușesc să cresc și copilul. Nu am crezut că voi face asta în viața vieților mele. Viața te duce pe niște cărări surprinzătoare”, a scris Alessia, pe Instagram.

Ce spune soțul Alessiei despre ordinul de protecție

Dacă Alessia s-a ferit să dea mai multe amănunte despre episodul care a determinat-o să recurgă la solicitarea ordinului de protecție, soțul Alessiei vine cu o altă versiune și spune că, în această situație, solista s-ar face de fapt vinovată de ceea ce se întâmplă în prezent între ei.

“Suntem într-un proces care nu ne convine niciunuia. Suntem în proces pentru custodie, dar nu am primit nici un termen. A greșit Alessia. A făcut ceva ce nu trebuia făcut. Legile din România sunt făcute pentru a le apăra pe femei. Am primit ordin de protecție pentru cinci zile, dar eu nici nu eram acolo când s-a intamplat acțiunea. Fiecare are versiunea lui, de aceea suntem și în proces. Nu există nici o relație între noi acum, vorbim doar când e să văd copilul și atât”, a declarat fostul soț al Alessiei, la Antena Stars.


    Alessia, alături de Ionuț și de fiul lor, acum în vârstă de trei anifoto: arhiva personală/Facebook
Alessia, alături de Ionuț și de fiul lor, acum în vârstă de trei anifoto: arhiva personală/Facebook

Alessia a ajuns la spital din cauza divorțului

Deși lăsau impresia că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, Alessia și tatăl copilului ei au decis, într-un final, după mai multe neînțelegeri, să își spună „Adio!” Despărțirea a rănit-o profund pe artistă, aceasta ajungând la spital din cauza situației dureroase prin care a trecut. La începutul lui 2020, cei doi păreau dispuși să-și mai dea o șansă, dar lucrurile au degenerat atunci într-un scandal privind partajul de la divorț.

„Nu am fost dată afară din casă. Pur şi simplu am acceptat condiţia de a împărţi totul. Nu mai pot face faţă acestui stres continuu. Analizele nu mi-au ieşit foarte bine. Doctorii mi-au spus să mă liniştesc, dacă nu, îmi vor prelungi cu încă trei luni antibioticul. Am ales această condiţie. Să ies din această poveste cât mai repede. Noi suntem despărţiţi de mai mult timp. Am avut de ales dintre casă şi maşină pentru că nu puteam să îmi cresc copilul în maşină. El s-a răzgândit apoi, a vrut să împărţit totul jumate cu jumate. Am ales să accept condiţiile lui, astfel încât să se termine odată şi să pot să îmi cresc copilul liniştită”, spunea Alessia în august anul trecut, la Star Matinal.

De ce s-a despărțit Alessia de Ionuț

Ruptura dintre Alessia și Ionuț a survenit în februarie 2019. Atunci Alessia a dezvăluit motivul pentru care ea și și tatăl copilului ei s-au despărțit. Artista a mărturisit că ultimii ani au fost foarte grei pentru ea. A recunoscut că este o femeie cicălitoare și că este greu să stai în preajma ei, dar în același timp a precizat că fostul ei soț nu era implicat sută la sută în relație. Relația dintre cei doi a durat 11 ani, dar la un moment dat lucrurile au început să scârțâie și au apărut problemele.

„Lucrurile sunt tulburi acum, atâta tot. Adevărul e că nu prea poţi să trăieşti cu mine în casă, sunt cicălitoare. Dacă stai cu mine cinci zile, a doua ai și fugit. Sunt şi eu cam dificilă, recunosc. El m-a cerut, am acceptat logodna. Am rămas însă însărcinată, am făcut botezul. Dar sincer, eu am simţit de la început că nu e sută la sută. Poate e şi vârsta, că el e mai mic cu şapte ani decât mine. Şi atunci am zis să mai aştept un pic, să văd dacă atinge maturitatea necesară pentru nervii mei”, a declarat Alessia în timpul divorțului, în exclusivitate pentru Click.ro.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg