Alessia este influencer în noua piesă șocantă pe care a lansat-o

image
Alessia este un influencer în noua ei piesă

A trecut printr-o perioadă mai dificilă, din cauza unor probleme de sănătate, și a fost nerăbdătoare să pregătească lansarea unui nou single pe care îl așteaptă de mult! Alessia a pus la cale #influencer, cea mai nouă piesă a ei, care beneficiază și de un videoclip pe măsură. Transformată total, cu un look mai ceva ca artiștii de afară, Alessia se regăsește de minune în noul său proiect muzical, lansat în colaborare cu Sprint Music.

 Îndrăzneață și dezinvoltă, sexy și "rea", cu o siluetă de invidiat, un zâmbet de milioane și o atitudine pe măsură, cântăreața speră să dea lovitură cu #influencer! 

"Piesa este una care mă reprezintă în totalitate, ideea de #influencer îi aparține Theei, cea care a și compus-o de altfel, în ea vorbesc despre felul meu de a fi, despre faptul că eu asta sunt și nu mă interesează ce spun alții, am crescut în “cartier” și nu mai vreau să ascund asta doar pentru a fi pe placul societății în care trăim! De-a lungul anilor am strâns foarte multe frustrări din cauza că am fost nevoită să fac compromisuri din punct de vedere muzical, să cânt diferite piese care nu mă reprezentau doar pentru că “or să prindă” și ușor ușor am început să îmi pierd identitatea ca și artist! Timpul petrecut cu fiul meu departe de industrie m-a ajutat să mă regăsesc și să pornesc pe un drum nou exact așa cum simt, să nu mă mai gândesc la “dacă o să prindă” când fac o piesă, să o fac din suflet și atât. Așa a fost concepută #influencer, o piesă îndrăzneață! Îmi doresc ca toată lumea să se simtă un influencer când o ascultă pentru că fiecare dintre noi este un influencer în cercul de prieteni. Am lucrat cu o adevărată echipă de profesioniști la acest clip, ideile de baza îmi aparțin in totalitate, ele fiind duse la cel mai înalt nivel de către fiecare om din echipa!", povestește Alessia.

image

"Am stabilit cu Theea Miculescu gama, subiectul și genul piesei, am tras vocile, a urmat producția la care am lucrat împreună cu Andy Horjea și Ștefan Marin, când am ajuns la 80% cu producția am intrat în sala cu Andrei Minea care mi-a conceput o coregrafie exact așa cum am simțit amândoi că mi se potrivește. Când acestea au fost gata l-am contactat pe Mihai Laz , regizorul clipului, i-am expus toate ideile mele iar el le-a pus în practică în cel mai satisfăcător mod posibil, împreună cu Ely Adam am gândit ținutele care au fost create special pentru acest videoclip, împreună cu Lorraine am decis cele 3 makeup-uri care să mă reprezinte și să se potrivească perfect cu ținutele. M-aș bucura din suflet că piesă să vă placă, va aștept pe instagramul meu nou alessia4real, fără celălalt am rămas din cauza bunăvoinței unui hacker...", a mai completat artista.

image

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
ruxi si cristi mitrea jpg
Hadis Najafi Foto Profimedia
Masini cu rusi care fug de inrolare asteaptă să intre în Georgia FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png