Alessia, mamă la 18 ani! Dezvăluiri cutremurătoare: «Fetiţa a fost găsită sub pat, într-un lighean»

Ultima actualizare:
Alessia, împreună cu fiica ei, Bibi
Alessia, împreună cu fiica ei, Bibi

Alessia a vorbit în cadrul ediţiei de joi a emisiunii „Necenzurat" despre întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna. La vârsta de 18 ani a mers în practică la un orfelinat, de unde a plecat acasă cu o fetiţă pe care a adoptat-o.

Cântăreaţa Alessia a povestit în cadrul emisiunii „Necenzurat", de la Antena Stars, despre cum a ajuns ca la vârsta de 18 ani să devină mama unei fetiţe minunate. Artista a spus că a mers în vizită la un orfelinat, unde a găsit o fetiţă pe care a luat-o acasă pentru 5 zile. Se pare însă că micuţa i-a cucerit inima şi aşa a decis să o adopte.

Alessia a spus că nu a avut timp nici măcar să-şi anunţe părinţii şi că mama ei s-a trezit cu ea şi cu bebeluşul în casă. Se pare că micuţa fusese găsită de asistenţii sociali sub pat, într-un lighean, cu un biberon cu apă.

„Bibi a fost găsită sub pat, într-un lighean, cu un biberon cu apă. Nu a stat în orfelinatd ecât 2 zile. Am intrat în casă cu ea şi mama ştergea geamurile. S-a speriat şi m-a întrebat ce e cu ea. I-am spus că am luat-o de la orfelinat să avem grijă de ea pentru 5 zile şi nu a mai plecat niciodată. Nu este pe numele nostru, dar ea va rămâne la noi", a spus Alessia.


    Alessia, împreună cu fiica ei, Bibi
Alessia, împreună cu fiica ei, Bibi

Blonda spune că încearcă să păstreze o relaţie apropiată între fetiţă şi mama ei naturală. Mai mult decât atât, cântăreaţa îi aduce aproape şi fraţii ori de câte ori are ocazia.

„Mama ei naturală o vizitează la noi. Îi aduc şi frăţiorii la noi de sărbători. Mai are 4 fraţi. Are o surioară mai mică ce încă stă la orfelinat şi încă 2 fraţi mai mari. Alexandru, fratele ei cel mare, este olimpic. Când i-a cunoscut mama, mi-a propus să-i luăm acasă, dar nu putem. Ea ştie de mică şi nu am vrut ca lumea să strige după ea şi să o întrebe de ce pe ea o cheamă într-un fel şi pe noi altfel. Dacă aş fi putut, i-aş fi luat pe toţi. De Paşte, frăţiorul ei Ştefan a venit cu noi şi am luat masa în familie. Alexandru este mai mare şi are alte treburi", a mai declarat Alessia.

Cântăreaţa a spus că fetiţa nu-i mai spune „mamă": „Mi-a spus mamă până la 5 ani. După aceea mama mea a învăţat-o să nu-mi mai spună aşa de teamă ca lumea să nu mă judece".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net