Alessia se confruntă cu grave probleme de sănătate: «Mă doare foarte tare»


    AlessiaFoto Instagram
AlessiaFoto Instagram

Alessia a rămas însărcinată în urmă cu un an, iar după ce a născut, câteva probleme de sănătate i s-au agravat serios. Vedeta a mărturisit că a primit recomandare de la medic să nu rămână însărcinată, deoarece ar putea să-i afecteze sănătatea, însă Alessia a dat naștere unui copil perfect sănătos.

Prezentă în cadrul unei emisiuni tv de la Antena Stars, Alessia a dezvăluit care este cu adevărat starea de sănătate și cum a ajuns în situația asta."Durerile au început de acum câţiva ani. Aşa tare nu cred că m-a durut niciodată cum mă doare acum, sincer. Aveam recomandare de la medic să nu rămân însărcinată, dar s-a întâmplat. Am stat la pat în ultma perioadă de sarcină, dar după ce am născut, cu creşterea lui Alvin, s-au agravat problemele şi abia mai merg acum. Mă doare foarte tare, pentru că îl ţin pe Alvin în braţe, are aproape 7 kilograme" a spus Alessia.

Totul a pornit de un an, de când artista a căzut pe gheață și și-a lovit coloana, iar după ce a rămas însărcinată, problemele i s-au agravat."Anul trecut, în iarnă, m am lovit, am căzut pe gheaţă şi m-am lovit exact lângă coloană, cred că prin aprilie. Am rămas însărcinată şi cu luare în greutate şi creşterea burticii, s-au agravat şi durerile", a mai completat Alessia.

Medicul i-a spus că nu are voie să facă efort deloc, însă ea își dorește să-și țină fiul în brațe, lucru care i-ar fi fost interzis."Este evident că este mai grav pe partea dreaptă. Aplicând tratamentul, ea va avea o viaţă cât de cât normală Cu bebe terbuie să îţi găseşti un ajutor să aibă grijă de el... o perioadă... nu ai voie să îl iei mult în braţe", i-a spus medicul Alessiei. 

cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg