Alex Bodi, despre prezența Biancăi la DIICOT: «La fiecare acuzație a ei, eu o să vin cu un filmuleț». Ce au decis magistrații

image
Bianca a trăit un coșmar lângă Alex BodiFoto: arhiva personală

Biaca Drăgușanu a fost citată la DIICOT Craiova, în calitate de martor, în dosarul de proxenetism în care este cercetat fostul ei soț, Alex Bodi. Acesta a făcut primele declarații despre prezența Biancăi Drăgușanu la audieri.

„Știu că Bianca este la Craiova și dă declarații. Nu mă tem de declarațiile ei pentru că în 2014 eu nu mă cunoșteam cu ea. Noi în 2018 ne-am cunoscut. Nu are nici un fel de implicare în dosarul meu. Nu mă tem de ce va zice. Poate vrea să zică câți bani am cheltuit cu ea prin vacanțe”, a declarat Alex Bodi joi, la Teo Show (Kanal D), chiar în ziua în care Bianca dădea cu subsemnatul la DIICOT.

Alex Bodi: „Regret că am cunoscut-o!

Cu acest prilej, Bodi a declarat că este în război deschis cu Bianca Drăgușanu, după ce aceasta a dat publicității pozele cu ea desfigurată în bătaie. Bodi a mai spus că, pentru fiecare acuzație a Biancăi, el va scoate public filmulețe denigratoare cu aceasta. Deja omul de afaceri a făcut publice două filmări, una în care Bianca Drăgușanu aleargă printre mașini pe autostradă, și un altul în care îl imploră pe Bodi să o ia la el acasă din nou.

„Dacă aș fi vrut să o atac, o atacam de mult. Filmulețele reprezintă o replică la toate acuzațiile care mi-au fost aduse de dânsa. Ea s-a pregătit știind ce am eu în telefon. A spus că am bătut-o până a leșinat. Ea știe că a luat niște pastile de a leșinat. La fiecare acuzație pe care mi-a adus-o, eu vin cu o replică. Vă dau toate dovezile. Mai am și alte filmulețe, de aia face presiuni, dar eu sunt omul care nu mai am nimic de pierdut. Se folosește de problemele mele cu justiția ca să-mi facă rău. Regret ce se întâmplă momentan. Regret că am cunoscut-o și că am trăit în casă cu un dușman”, a mai zis Alex Bodi, la Kanal D.

Alex Bodi va rămăne încă o lună în arest la domiciliu

Alex Bodi va rămâne încă o lună în arest la domiciliu, la vila sa din Tunari. Magistrații Tribunalului Dolj au decis prelungirea măsurilor preventive în cazul afaceristului din Mediaș, care este implicat într-un amplu dosar de trafic de persoane și proxenetism. În urmă cu doar câteva zile, magistrații de la Tribunalul Dolj au admis propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și au prelungit cu 30 de zile durata măsurii preventive impusă lui Alex Bodi, dar și altor doi inculpați din dosarul de trafic de persoane și proxenetism. Nemulțumit de decizia autorităților, Alex Bodi a contestat prelungirea măsurilor preventive, însă instanța a respins ca nefondată contestația.” S-a hotărât o prelungire a arestului domicilial cu 30 de zile. S-a respins contestația lui Alex Bodi. Curtea de apel Craiova a apreciat că, pentru moment, se justifică o prelungire a arestului domicilial. Apreciem că, în continuare, trebuie să facem eforturi pentru a obține probe în apărarea lui Alex Bodi și pentru a dovedi nevinovația domnului Bodi”, a precizat Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi pentru Antena Stars.

Citește și:

Alex Bodi, arestat pentru 30 de zile: "Fetele racolate erau umilite în ultimul hal"

Alex Bodi, despre pozele cu Bianca mutilată în bătaie: “Am video cu ea în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să îl dau”

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
vladimir putin Sursă: Profimedia
Sorin Cîmpeanu FOTO gov.ro
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg