Alex Bodi vrea 200.000 de euro de la Bianca Drăgușanu, despăgubiri morale. Ce acuzații îi aduce

Ultima actualizare:

    Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat în urmă cu exact un anfoto: arhiva personală/Instagram
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat în urmă cu exact un anfoto: arhiva personală/Instagram

Alex Bodi i-a declarat război fostei soții Bianca Drăgușanu (39 de ani) după ce aceasta a dat publicității pozele cu ea desfigurată în bătaie! La ultima înfățișare la Craiova, unde este acuzat într-un dosar de prostituție și proxenetism, afaceristul din Mediaș a profitat de ocazie și a depus plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu.

Afaceristul își acuză fosta nevastă de mărturie mincinoasă, motiv pentru care i-ar fi cerut o sumă de bani considerabilă, cu titlul de daune morale. Milionarul îi cere fostei sale soții despăgubiri-record, de nu mai puțin de 200.000 de euro.

Alex Bodi a decis să depună plângere împotriva fostei soții după ce Bianca Drăgușanu a dat și ea cu subsemnatul în calitate de martor prima dată la DIICOT Craiova, apoi la Parchet, în dosarul pe care i l-a deschis fostului soț pentru agresiune și violente repetate.

Alex Bodi se află în arest la domiciliu

Bianca Drăgușanu ar fi declarat în fața pocurorilor DIICOT că Alex Bodi comite diverse infracțiuni ce includ saci cu bani, fete aduse pentru prostituție și lingouri de aur. Blondina a declarat că toate aceste lucruri le-a auzit chiar de la afacerist. Acesta s-a simțit lezat și calomniat, așa că și-a tras fosta parteneră la răspundere pe cale legală.

“Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu? Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă. Îi oferim șansa să își susțină afirmațiile calomnioase pe care le-a făcut despre Bodi”, a spus avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu, despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu, conform spynews.ro.

Citește și:

Povestea pozelor în care Bianca Drăgușanu apare desfigurată: "Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net