Alex Faur a murit. Era bun prieten cu mai multe vedete, care au făcut apel pentru a-l ajuta

Ultima actualizare:

    Alex Faur era un obișnuit al cluburilor și restaurantelor de lux Foto Facebook
Alex Faur era un obișnuit al cluburilor și restaurantelor de lux Foto Facebook

Alex Faur, bărbatul pentru care mai multe vedete au făcut apel în mediul online, a murit joi, 2 mai. În vârstă de 40 de ani, el contactase recent salmonella după ce mâncase tartar de somon.

Alex era un apropiat al milionarilor din România şi avea o relație de amiciție pe care o are cu fiul celebrului designer Elie Saab. Printre prietenii acestuia se numără Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia, Cătălin Botezatu, iar mulţi dintre aceştia au făcut apel disperat pentru a-l ajuta în ultima săptămână. Nu a fost însă deajuns şi Alex Faur a murit joi, după ce fusese internat în stare critică. 

"Vei fi mereu cu noi, prieten drag. Durerea pe care o simţim azi e mai presus de cuvinte. Odihneşte-te în pace, Alex", a scris Roxana Voloşeniuc pe pagina sa de Facebook. 

Şi Ana Morodan a publicat un mesaj pentru Alex pe un site de socializare: "Acum ceva timp am cunoscut un om, un Om pe care il stiam demult. Poate mai demult decat viata asta. Este unul dintre cele mai mari daruri ale vietii sa vezi clar si limpede sufletul cuiva. Si o sa respect dorinta ta la discretie.

Vei fi cu mine mereu!".

Alex Faur suferise complicaţii grave după ce contactase salmonella

Alex Faur ar fi contractat salmonella după ce a mâncat un tartar de somon, iar, pe fondul unor infecții ce nu au fost tratate la timp, bărbatul a suferit grave complicații ce i-au înrăutățit starea de sănătate, ulterior ajungând pe patul de spital într-o stare critică. 

După ce s-a aflat vestea, mai multe vedete și persoane publice au distribuit un mesaj pe rețelele de socializare prin care îi rugau pe toți cei care vor să-l ajute pe Alex să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină din București pentru a dona sânge. 

Alex Faur a fost prieten apropiat al multor vedete de la noi din țară. El era cunoscut ca un tip excentric ce avea conexiuni peste tot în lume și care a relaționat cu milionari din toate colțurile lumii. Alex Faur obişnuia să călătorească cu avioanele private în cele mai exclusiviste locații ale lumii și mereu a luat parte la evenimente importante, în diferite țări. 

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg