Alex Velea a tras lozul câștigător! E în cărți pentru a prezenta un super show de aventură

Ultima actualizare:

    Alex Velea ar putea prezenta reality show-ul Exatlon de la Kanal DFOTO: Arhiva personală
Alex Velea ar putea prezenta reality show-ul Exatlon de la Kanal DFOTO: Arhiva personală

Încă de la începutul anului Kanal D se pregăteşte de Exatlon, un reality show filmat în Republica Dominicană. Chiar dacă încă nu s-au anunţat toţi concurenţii-vedetă, Click! îţi poate spune cine este în cărţi pentru a prezenta noua emisiune.

Cei 20 de concurenţi, 10 vedete şi 10 oameni obişnuiţi, vor pleca din 3 ianuaruie în Republica Dominicană pentru a participa la „Exatlon”, noul reality show de la Kanal D. S-ar părea că această producţie de televiziune se va desfăşura în timp real, având în vedere că show-ul începe pe 7 ianuarie pe micile ecrane, find doar un mic avans între ce se întâmplă la filmări şi ce vom vedea la televizor.

Se aude că pentru postul de prezentator ar fi mai mulţi candidaţi, însă Alex Velea ar fi printre favoriţi. Solitul s-ar „lupta” cu alte nume grele din showbiz, precum Victor Slav sau Bogdan Vlădău. „Se ştie că începutul anului, ianuarie, februarie, este o perioadă moartă pentru cântăreţi, aşa că lui Alex Velea îi vine ca mănuşă acest proiect şi îşi doreşte să-l facă. Are condiţie fizică, e rezistent şi are şi destul timp. Şi anul trecut în această perioadă Alex a avut contractul cu Pro TV pentru «Uite cine dansează», pe care l-a dus la bun sfârşit”, ne-au spus surse din apropierea solistului pe care telespectatorii l-au văzut anul acesta în a doua parte a show-ului „Bravo, ai stil”, tot la Kanal D.

Rivalitatea greilor

Doi dintre concurenţii-vedetă confirmați pentru ”Exatlon” rivali și în viaţa reală, după ce s-au certat la un alt reality show. Este vorba despre Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă, care s-au cam împuns la Antena 1, în reality show-ul „Şerif de România”.

„Mie, în competiţia asta, teamă nu mi-e de probe, ci de interacţiunea cu alţi oameni. Asta este cea mai dificilă probă. Probabil că suntem aleşi să fim cât mai diferiţi, tocmai ca să se întâmple ce se va întâmpla, iar asta e mult mai greu decât orice probă. Pe mine, experienţa asta m-a învăţat”, spune Vladimir, referitor la competiţia „Exatlon”.


    Vladimir Drăghia a fost înotător de performanțăfoto: arhivă personală
Vladimir Drăghia a fost înotător de performanțăfoto: arhivă personală

La rândul lui, Giani Kiriţă a declarat că „cea mai mare problemă a mea e temperamentul meu. Deşi îmi fac temele, încerc să mă abţin, să nu reacţionez cum îmi dictează primul impuls. Îmi spun: stai liniştit, nu faci cum vrei tu, nu arunca cu masa!, dar sunt zodia Berbec, cumva e de înţeles... Acest temperament al meu m-a ajutat în viaţă, dar am avut şi mult de pierdut din cauza lui. Acţionez pe moment”, a povestit fostul fotbalist.

Probe de foc pentru marele premiu de 100.000 de euro

Vedetele înscrise în competiția EXATLON, reality-ul ce va fi difuzat la Kanal D, începând din 7 ianuarie, sunt cântăreața Claudia Pavel (Creăm), gimnasta Diana Bulimar, medaliată la competiții olimpice și europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanță și actor cunoscut, Giani Kiriţă - fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, Diana Belbiţă, luptătoare profesionistă de MMA, supranumită Prințesa Războinică, Anca Surdu – dublă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial și european, și Andrei Stoica, campion mondial la kickboxing, categoria heavyweight. Acestor nouă vedete urmează să li se mai alăture în viitorul apropiat încă un nume cu greutate, că să întregească echipa starurilor. 

Cei zece magnifici vor fi nevoiți să treacă prin probe de foc și să înfrunte zi de zi echipa  redutabilă formată din concurenți non-vedetă, femei și bărbați, cu toții la fel de preocupați de activitățile sportive,  persoane care au fost selectate pe sprânceană la un casting riguros. Fiecare dintre concurenții amintiți este  pregătit fizic și psihic să facă față provocărilor unui concurs dur ce se va  desfășura aproape în timp real, sub ochii telespectatorilor din România, în peisajul exotic din Republica Dominicană, și să câștige marele premiu de 100.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net