Alex Velea, de mână cu fetița Antoniei, prin Italia

simeon stalpnicul png
Alex Velea a însoțit-o pe Antonia în Italiafoto: arhivă personală

De ani buni, Antonia e cu inima împărțită între două țări, căci în Italia se află fiica ei și a lui Vincenzo Castellano, care locuiește cu bunicii paterni, iar în România, cei doi băieți pe care îi are cu Alex Velea, Akim și Dominic. Zilele acestea, solista și iubitul ei se află în Italia și petrec clipe minunate cu micuța Maya. Mai mult, fetița și Alex Velea se înțeleg de minune.

În luna aprilie, Antonia (29 de ani) a primit cea mai bună veste din ultimul timp. După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorț cu Vincenzo Castellano și cel de recunoaștere a paternității lui Alex Velea, solista poate răsufla ușurată, căci un prim hop a fost trecut. La finalul lunii aprilie, instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim și Dominic, așa că din actele micuților va dispărea definitiv numele Castellano.

simeon stalpnicul png
Alex Velea, de mână cu fetița Antoniei, în Italiafoto: arhivă personală

Până când tot ce ține de birocrație va fi rezolvat, Alex Velea și Antonia se comportă la fel ca până acum, precum o familie fericită, care a mers înainte în ciuda tuturor piedicilor. Mai mult, solistul este alături de iubita lui la aproape fiecare vizită pe care aceasta o face în Italia, acolo unde locuiește fetița ei, Maya, care în luna august va împlini 8 ani.

simeon stalpnicul png
Maya s-a distrat la piscină cu Velea și cu mama ei, Antoniafoto: arhivă personală

Așa s-a întâmplat și acum, căci Velea, alături de Antonia, se află la Napoli, după cum el însuși a anunțat pe rețelele sociale. Pe Instagram, solistul ne-a arătat ce bine se înțelege cu micuța Maya, plimbându-se împreună, de mână, în timp ce Antonia îi filma. Cei trei au fost la piscină, la plimbare, la înghețată și la cumpărături. Legat de venirea Mayei în România, Antonia ne-a declarat, într-un interviu, că abia așteaptă acest moment. “Încă aștept să vină și ea în vizită în România, să își cunoască frații, să petrecem timp împreună și aici, nu doar în Italia”.

simeon stalpnicul png
Micuța Maya locuiește în Castellammare di Stabia, Napoli, alături de bunicii paternifoto: arhivă personală
image png
image png
card ajutor jpg
trans bhutan cnn
printul paul 1 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
Cristina Vasiu
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg