Alex Velea, reacție furibundă după ce Fulgy, fiul Clejanilor, a jignit-o pe Antonia: «Trebuie să te internezi repede de tot»

Ultima actualizare:

    Alex Velea și Fulgy
Alex Velea și Fulgy

Alex Velea a reacționat dur după ce, în ultima perioada Fulgy, fiul Clejanilor, a avut mai multe “derapaje” la adresa cântărețului și a familei sale. Ultima postare făcută pe Instastory, de fiul Clejanilor, în care a jignit-o pe Antonia, făcând referire la fostul soț al solistei, Vincenzo Castellano, l-a scos din sărite pe Alex Velea.

Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani, a reușit să-și strice relația cu Alex Velea și Antonia. Prima dată a tulburat apele după ce declarat în emisiunea lui Dan Capatos că, în seara în care a fost prins drogat la volan, se întoarcea de la un gratar cu băieții lui Alex Velea, unde s-a fumat, iar el inhalase canabis.


    Alex Velea și Antoniafoto: Instagram
Alex Velea și Antoniafoto: Instagram

Ulterior, Fulgy a reparat gafa comisă și a dezmințit că Alex Velea s-ar droga. Fiul Clejanilor nu s-a oprit însă aici. Zilele trecute, acesta a postat un mesaj jignitor pe Instastory, la adresa Antoniei. Fiul Clejanilor a atacat-o pe artistă în mediul online, folosind cuvinte vulgare, care nu pot fi reproduse. Fulgy a făcut referire la mariajul Antoniei cu Vincenzo Castellano, fapt care nu i-a picat deloc bine lui Alex Velea. “Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă” , a fost o parte din mesajul defăimător, postat de fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, pe Instastory. Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat în urmă cu un an, dar cei doi sunt separați din 2012.


    Mesajul lui Fulgy și reacția lui Alex Veleafoto: Instagram
Mesajul lui Fulgy și reacția lui Alex Veleafoto: Instagram

Reacția lui Alex Velea după jignirile lui Fulgy: "Nu ai discernământ"

Dacă până acum s-a abținut să-i dea replica fiului Clejanilor, de data aceasta Alex Velea a răbufnit și el pe rețelele sociale, punându-l la punct pe acesta. „O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai descernământ și pentru că îți respect părinții.Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează și tu nu ești de pușcărie, ori o să te bată lumea rău, că nu ești nici de bătaie. Salvați-l pe Fulgy!”, a postat Alex Velea, pe InstaStory.

Fulgy, prins drogat la volan

Săptămâna trecută, Fulgy a fost oprit de poliție în trafic și testat cu aparatul Drugtest. Testul a arătat că Fulgy consumase canabis, fiind dus apoi la INML. Euforic, fiul Clejanilor le-a spus, inițial, polițiștilor că el este „pui de șmecher” și că tocmai se întorsese de la studioul lui Alex Velea. Ulterior, băiatul Clejanilor a revenit asupra declarațiilor sale și le-a luat apărarea Antoniei și lui Alex Velea, spunând că pentru ei ar merge și la închisoare. “Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»”, a scris Fulgy zilele trecute, pe Instagram.

Citește și:

Fulgy îl "denunță" pe Velea după ce a fost prins drogat de Poliție: “Am fost la el la studio, am inhalat canabis!”

Fulgy, fiul Clejanilor, internat în Spania, la dezintoxicare: "Tata a băgat în mine 800.000 de euro". Cum arată după reabilitare

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net