Alex Velea, schimbare completă de look. Artistul s-a vopsit blond. Iat-o blondă și pe Antonia!

Ultima actualizare:

    Alex Velea s-a vopsit blond Foto Instagram
Alex Velea s-a vopsit blond Foto Instagram

De-a lungul timpului, Alex Velea și-a creat câteva tușe personale atunci când vine vorba de aparițiile sale, fanii acestuia gândindu-se automat la tatuaje, la ochelarii de soare și la celebra lui strungăreață, atunci când aud numele artistului. Cântărețul nu a făcut schimbări majore atunci când a venit vorba de look-ul său, până acum însă!

Alex Velea a decis să își surprindă admiratorii cu o nouă culoare de păr, una extremă de data aceasta. Artistul a mers la un salon din Capitală pentru a se vopsi blond, publicând ulterior imaginile și pe rețelele de socializare, pentru a-și ține fanii la curent. Se pare că printre artiștii autohtoni s-a creat o adevărată modă cu această nuanță de păr, după ce în urmă cu ceva vreme și Dorian Popa a avut acest look, în urma unei provocări de pe rețelele de socializare și, nici iubita lui Velea, Antonia, nu a stat departe de perucile blonde, întrebându-și urmăritorii dacă să facă acest pas, având în vedere că a mai avut această nuanță de păr în trecut. „Alex cel Sur”, a scris Alex Velea în dreptul imaginilor publicate, în stilul său glumeț, caracteristic. 

Alex Velea, cu blond platinat în păr și mușchii tatuați la vedere
Alex Velea, cu blond platinat în păr și mușchii tatuați la vedere

Povestea tatuajelor lui Alex Velea 

Artistul a povestit, pentru Click!, cum a întrat în toată această „aventură a tatuajelor” și când și-a descoperit pasiunea pentru ele. „De mic, de foarte mic. Aveam nişte prieteni de 14-15 ani care făceau tatuaje, îşi făcuseră ei nişte aparate de tatuat, cu o cerneală specială. Pot să vă spun că i-am făcut şi eu unuia un tatuaj când eram copil. Pe mână. Trebuia să fie de vreo 12-13 cm, dar a ieşit cât o unghie. Sigur că n-aş mai repeta schema pentru că eram total nepregătit. Am crezut că pot să fac şi eu tatuaje ca prietenii mei, dar n-a fost chiar aşa. Oamenii care tatuau atunci acum sunt campioni în domeniu.

Și Dorian Popa a fost vopsit blond pentru o perioadă
Și Dorian Popa a fost vopsit blond pentru o perioadă

Primul desen l-am făcut la 20 de ani, pe mâna dreaptă, şi a fost simbolul zodiei Leu. Apoi, pe aceeaşi mână, am făcut un portret, o semnătură şi o dată de naştere. De atunci tot adaug. (..) Blocurile din oraşul natal (n.r. Craiova), deasupra cărora se află un înger, pe piept am doi trandafiri făcuţi din bani. Cum sunt născut într-o zi de 13, am tatuat pe mână “13.31”, data din urmă fiind a prietenului Cabron.

Tot acolo e data de naştere a fiului meu mai mare, Dominic. Primul tatuaj color este cuvântul “VICIOS”, la încheietura mâinii drepte. Tot acolo am cuvântul AMBIŢIE, cu litere de graffiti. Pe claviculă am mesajul “Ego sum qui sum” (Sunt cine sunt). Aici, pe cealaltă parte a claviculei am un alt citat: “Pe asperas ad astra” (Pe căi grele către stele). 

Ați vedea-o pe Antonia cu părul vopsit blond?
Ați vedea-o pe Antonia cu părul vopsit blond?

Pe spate am: “Vita brevis, ars longa” (Viaţa-i scurtă, dar arta mea va dăinui), “Dumnezeu e cu mine”, “Munceşte ca un sclav / Porunceşte ca un rege / Creează ca un zeu”. Pe piept scrie „Trăiesc un vis”. Pe mână mai am: „Domnul este lumina şi mântuirea mea / De cine să mă tem? / Domnul este sprijinitorul vieţii mele/ De cine să-mi fie frică?”. Numele fiului meu, Dominic, e la baza gâtului, iar numele lui Ackim pe sprânceană. 

Pe mâna stângă e chipul lui Smiley, prietenul meu, tot aici simbolul zodiei mele, Taur, pe deget zodia Berbec, a Antoniei. Pe coaste am un tatuaj cu Tutankhamun, iar pe gât o zeitate cu cap de pisică”, a explicat acesta, recent. 

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg
banner  Andrei Aradits png
banner otniela png