Alex Velea și Antonia au pregătit un preparat indian la Chefi la cuțite. I-au dat gata pe jurați

Ultima actualizare:

    Alex Velea și Antonia i-au surprins pe Chefi
Alex Velea și Antonia i-au surprins pe Chefi

Alex Velea și Antonia i-au vizitat pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu în a 15-a ediție a sezonului 9 Chefi la Cuțite.

Cei doi artiști au venit plini de emoții și și-au propus să impresioneze cu un preparat indian, pe care Antonia l-a pregătit prima dată acasă. Toată lumea știe că Alex Velea mănâncă doar piept de pui cu orez, așa că alegerea culinară a celor doi nu a fost tocmai o surpriză pentru cei care îi cunosc cel mai bine.

Tinerii de 36, respectiv 31 de ani formează unul din cele mai controversate, dar și sudate cupluri din showbizul românesc. Deschiși în fața publicului, ei au dat detalii din intimitatea căminului lor și la testimonialul de la Chefi la Cuțite: "Noi mâncăm de obicei micul dejun acasă(...) Eu, recunosc, a gătit ea mai mult decât mine", a povestit cântărețul.

Alex și Antonia nu au ezitat nici când a venit vorba despre povestea lor tumultuoasă de iubire: "Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012 (...). Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea."

Alex și Antonia au trei copii, sunt împliniți și fericiți și au venit să facă față unei noi provocări - gătitul în fața chefilor. Aceștia au primit cuțit de la fiecare chef.

Speak și Velea au depănat amintiri din perioada în care locuiau împreună

Fanii lui Velea și ai lui Speak știu că cei doi au stat în aceeași casă pe când aveau 20 de ani. Ei au profitat de revederea la Chefi și au depănat amintiri savuroase, "de când mâncau crenvurști întruna".

De altfel, într-una din cele mai cunoscute piese cântate de Alex cu Smiley, el menționează aceste momente de la începutul carierei în showbiz: "Mi-amintesc eram tineri n-aveam bani în buzunar/ Mâncam crenvuști cu muștar și n-aveam habar/ De ce ne rezervă viața acum totul e clar".

Speak și Velea au locuit împreună din 2007 în 2009: "Pe vremea aia, când eram noi mici, ne zbăteam să avem succes, să supraviețuim (...) Mâncam de frica morții, ca să înțelegi".

Velea și Antonia au gătit Butter Chicken la Chefi la cuțite

Butter Chicken este o rețetă clasică din India în care bucățile suculente de piept de pui sunt învelite într-un sos de roșii aromat cu ghimbir, usturoi și condimente. Rețeta presupune folosirea smântânii de gătit și a untului.

Puiul aromatizat se servește cel mai adesea cu orez basmati.

Ingredientul secret folosit la această rețetă este Tandoori Masala, un mix de arome specific indiene care oferă un gust autentic preparatului.

Alex Velea și Antonia nu au detaliat cum au descoperit această rețetă, însă au specificat că artista a preparat-o prima datp singură, iar apoi l-a învățat și pe partenerul ei cum se gătește.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net