Alex Velea și Antonia se pregătesc de nuntă: «Știu cum o s-o cer»

1 februarie 2019
image
Antonia și Alex Velea se pregătesc să devină soț și soțieFoto Instagram

Antonia și Alex Velea se pregătesc de nuntă, astfel că, cei doi pot în sfârșit să-și treacă băieții pe numele Velea. Cei doi părinți au vorbit despre cum vor decurge lucrurile în familia lor, dar și cum se va încheia divorțul dintre Antonia și VIcenzo Castellano.

În sfârșit a venit momentul în care Antonia și Alex Velea pot să formeze o familie și pot să facă și nunta mult așteptată. Cei doi au oferit un interviu pentru viva.ro, unde au declarat că sunt mai frericiți ca niciodată, iar fiica Antoniei se înțelege de minune cu Alex.

„Suntem pe cale de a schimba numele băieților, mai este un singur pas până la treaba asta, dar se va rezolva. Noi credem în bunul mers al lucrurilor și că toate se vor rezolva în cel mai scurt timp”, a declarat Alex Velea, despre cei doi băieți ai săi.

Antonia a confirmat și ea vorbele iubitului ei și este sigură că toate problemele pe care le-au întâmpinat ei cu privire la divorțul de Vicenzo Castellano.

Cum s-au cunoscut Alex Velea și Antonia

Alex Velea și Antonia au o poveste de dragoste care poate întrece cu ușurință orice film. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 10 ani și au simțit de la început că vor avea parte de o dragoste fără limite. Și așa a și fost. Câțiva ani mai târziu, ei au devenit părinții celor doi băieți care le fac zilele mai frumoase.

„Ne știm din 2009, adică la început am fost prieteni câțiva ani și o perioadă nu cred că ne-am mai întâlnit așa des. Ne-am revăzut după ce Antonia a divorțat. Eu nu eram prea fericit pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii, eram tristuț. La sfârșitul anului 2012 ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”, a declarat Alex Velea.

Cum se înțelege Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei

Alex Velea și fiica Antoniei se înțeleg de minune. Artistul a vizitat-o de mai multe ori pe Maya și a declarat că îi este foarte dragă și speră din tot sufletul ca Maya să facă parte din familia lor. Ba, mai mult de atât, Alex Velea și-a tatuat chipul Mayei, iar acest lucru a surprins-o plăcut pe Antonia.

„Am fost de foarte multe ori, nu de atâtea ori de câte mi-aș fi dorit eu, pentru că mi-e foarte, foarte dragă și cred că sentimentul este reciproc. Când eram puști, nu-mi imaginam sitauția asta, dar acum, fiind pus în fața faptului împlinit, îmi place totul”, a spus Alex Velea.

„Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, a completat Antonia.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
image png
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg