Alex Velea și Micutzu, parodie cu mâna pe fundul dansatoarelor

Ultima actualizare:
Micutzu și Alex Velea au lansat parodia ”Bani pe tine”
Micutzu și Alex Velea au lansat parodia ”Bani pe tine”

Cu gândul la găştile din ghetoul american şi la petrecerile cu rapperi, Alex Velea a lansat parodia “Bani pe tine”, o colaborare cu Micutzu, unul dintre cei mai apreciati actori de stand up comedy din România, cel care a realizat un videoclip haios la piesa “Cine e Grăsuţa”. Bani, lingouri de aur și, mai ales, fete sexy îmbrăcate provocator, noul videoclip are de toate!

Decorul din clubul bucureștean în care s-a filmat videoclipul a fost completat cu accesorii opulente, “kilogramele de aur”, “telefonul 7S” şi “teancurile de dolari”, aşa cum spun și versurile piesei. Fetele îmbrăcate sumar plutesc languros printre bancnotele care zboară din mâinile lui Alex și ale lui Micutzu. Iar mâinile celor doi nu stau deloc cuminți și mângâie posterioarele apetisante, întocmai ca în filmele cu mafioți.


    Micutzu și Alex Velea au lansat parodia ”Bani pe tine”foto: Octavian Lucian
Micutzu și Alex Velea au lansat parodia ”Bani pe tine”foto: Octavian Lucian

“Aste e prima mea colaborare cu Micutzu, staţi să vedeţi ce mai urmează. Ne-am distrat ca-n filmele alea grave de la Hollywood, la filmări”, a povestit Alex Velea, amuzat de întreaga colaborare şi de videoclipul plin de gablonţuri şi femei apetisante. “Colaborarea cu Alex a fost excelentă”, a adăugat Micutzu.

”Totul a mers rapid, probabil pentru că ne-a plăcut foarte mult tuturor proiectul. Eu unul, cel puţin aşa sper, nu voi refuza niciodată o propunere potenţial amuzantă, iar în situaţia asta, propunerea a şi venit de la Alex, cu care mă ştiu de ceva timp, deci lucrurile au mers de la sine. Sper că anul ăsta, în colaborare cu Alex şi Golden Boy, să mai scot nişte piese şi cu colegul, prietenul şi finul meu, Nelu Cortea”, a mai spus artistul.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net