Alex Velea și treningul de 2.500 de euro! Cum s-a afișat cu Antonia la filmul "5GANG: Un altfel de Crăciun"

Bromania a fost asaltat de copii
Bromania a fost asaltat de copii

Luni, 23 decembrie, fenomenul 5Gang a pus stăpânire pe Grand Cinema Băneasa, acolo unde artiști, actori, vedete de televiziune și sute de copii s-au adunat să vizioneze filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun”, debutul regizoral al lui BRomania. Nu au lipsit Alex Velea și Antonia, care au venit cu cei doi băieți și au atras toate privirile.

Alex Velea (35 de ani), poate cel interesat de modă artist de la noi, mănâncă trenduri și stil pe pâine, așa că nu ne miră că în garderoba lui se află și celebrele treninguri lansate de Gucci, la prețuri care dau dureri de cap: 2.500 de euro. Ținuta sport, cu printul ușor de recunoscut, întrucât reprezintă inițialele brandului, a făcut ravagii tot anul în rândul celebrităților din fotbal sau din industria muzicală de peste Ocean. Franck Ribery, fotbalistul superstar de la Bayern Munchen, Paul Pogba, Dele Alli, Jesse Lingard sunt doar câțiva dintre fotbaliștii obsedați de treningul Gucci. L-au purtat și artiști precum Dr. Dre, Lil Pump, Rihanna, Madonna, iar de la noi am mai văzut-o, evident, pe fashionista Delia.


    Alex Velea, Antonia și cei doi băieți ai lor, de fiecare dată o apariție
Alex Velea, Antonia și cei doi băieți ai lor, de fiecare dată o apariție

Alex Velea a avut și un look corespunzător pentru un astfel de trening excentric: bijuterii opulente, tatuaje, ochelari de soare și breton vopsit verde-argintiu. Iubita lui, Antonia, a fost superbă, chiar dacă și-a ascuns formele sexy sub haine largi, sport, iar cei doi copii ai lor, Akim și Dominic, au furat multe zâmbete și multe priviri.

Alex Velea, Antonia și cei doi băieți ai lor, de fiecare dată o apariție
Alex Velea, Antonia și cei doi băieți ai lor, de fiecare dată o apariție

S-au călcat în picioare să facă poze cu Selly, Dorian Popa și gașca 5Gang

Mai mult de 800 de adulți și copii au fost prezenți la evenimentul de premiere a filmului: oameni de televiziune, prieteni, vedete și colegi au venit pentru a fi primii care vizionează „5GANG: Un altfel de Crăciun” și, în același timp, pentru a-l susține pe BRomania, la premiera primului său film.

Otniela Sandu și Diana Sar
Otniela Sandu și Diana Sar

Toți actorii din film au pășit pe rând pe covorul roșu și s-au fotografiat alături de fanii lor: Selly, Pain, Gami, Mădălin, Dia, Laura Giurcanu, Dorian Popa, Julia Marcan, Vali Dobrogeanu, Irina Deaconescu, Skivo, Cristina Almășan, Costi Max, Ștefan Velniciuc și mulți alții, au adus zâmbete pe fețele invitaților.

Dorian Popa, la interviuri
Dorian Popa, la interviuri

Printre cei prezenți s-au numărat și celebrități și cunoscuți creatori de conținut precum Antonia și Alex Velea, însoțiți de copiii lor, Dominic și Akim, INNA, The Motans, Amalia Năstase, Diana Sar, Codin Maticiuc, Carmen Grebenișan, Ada Condeescu sau Maria Zvinca.

„5GANG: Un altfel de Crăciun” va intra în cinematografe din 27 decembrie

Povestea filmului are loc în perioada Crăciunului, când Selly îl întâlnește pe Corneliu Carafă (jucat de Micutzu), iar apoi dispare subit. Gami, Pain, Mădălin și Dia își dau seama că ar putea fi în pericol, așa că pleacă să-l caute. La puțin timp după ce îl găsesc, ajung si ei într-o situație dificilă. Polițiștii (jucați de Matei Dima și Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut, în timp ce Pain și Madălin intră într-o situație romantică destul de complicată. Selly este păzit de Helga (Laura Giurcanu), bodyguard-ul lui Carafă, și încearcă să evadeze. Premiera filmului în cinematografele din toată țara are loc pe 27 decembrie, iar biletele pot fi cumpărate în avans pe bilet.5gang.ro.

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
Soldati ucraineni in transee FOTO Captura Twitter jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg