Alexandra Dinu cucereşte America! A făcut furori la un festival de film

Ultima actualizare:

    Alexandra Dinu este invitată de onoare la Festivalul de Film "Los Angeles Italia"Foto: Agenţia Mondenă de Presă
Alexandra Dinu este invitată de onoare la Festivalul de Film "Los Angeles Italia"Foto: Agenţia Mondenă de Presă

Alexandra Dinu s-a facut remarcată Festivalul de Film “Los Angeles Italia”, care se desfăşoară în Statele Unite ale Americii cu câteva zile înaintea Galei de decernare a Premiilor Oscaruri 2015.

Alexandra Dinu se numară printre oaspeţii acestui Festival din Los Angeles, alături de vedete precum Franco Nero, Raoul Bova (cunoscut publicului român din serialul “Caracatiţa”), Liza Minnelli şi Jimmy Kimmel.

Alexandra a impresionat cu prezenţa sa elegantă de pe covorul roşu la gala de deschidere a Festivalului. Actriţa a purtat o rochie neagră, din dantelă, lungă, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi şi un plic, ambele negre. 

Noul ei film, "The Sepent's Gift", va avea premiera anul acesta

Alexandra Dinu este pentru prima oară în Los Angeles
Alexandra Dinu este pentru prima oară în Los Angeles

Alexandra Dinu se afla în precampania de promovare a primului ei proiect internaţional, filmul “The Serpent’s Gift”, în care joacă rolul principal. Acest proiect marchează debutul Alexandrei ca actriţă în filmele americane, iar pelicula SF va avea premiera în acest an.

“Mă aflu la prima mea vizită la Los Angeles şi sunt convinsă că acesta este începutul unei noi etape frumoase din viaţa mea. Am avut şansă să cunosc actori pe care îi admir de atâta vreme, dar şi producători celebri de la Hollywood. Acest oraş are o energie aparte şi îmi place foarte tare tot ce se întâmplă aici”, a declarat Alexandra Dinu.

Desemnată "actriţa anului" în Italia

Alexandra Dinu se poate mândri cu o carieră de succes în lumea cinematografiei italiene. Alexandra s-a stabilit în Italia în 2008, cu fiul ei cu Adrian Mutu, Mario. Românca a jucat de atunci în numeroase producţii italiene şi a cucerit criticii din Peninsulă.

Ea a fost desemnată “actriţa anului în Italia”, în 2014, la Premiile “Diva e Donna” din cadru Festivalului de Film de la Veneţia, pentru rolul principal din serialul “Rosso San Valentino”. Alexandra a primit acelaşi titlu la Pompeii Film Festival, de data aceasta pentru rolul său din filmul de televiziune “La Farfalla Granata”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net