Alexandra Dinu: "... îţi poate da totul, dar îţi poate lua totul" Ce a mărturisit actriţa

Ultima actualizare:

    Alexandra Dinu a făcut mărturisiri emoţionante despre viaţa şi cariera eiFoto Edward Aninaru
Alexandra Dinu a făcut mărturisiri emoţionante despre viaţa şi cariera eiFoto Edward Aninaru

Alexandra Dinu va debuta ca actriţă în Statele Unite, în această toamnă, odată cu premiera filmului “The Serpent’s Gift”, în care interpretează rolul principal, şi nu pare să se oprească aici. Plănuieşte să se mute, pentru câteva luni, la Los Angeles, pentru a lua pulsul industriei americane de film, însă mărturiseşte că este, momentan, destul de reticentă şi că nu cade în mirajul “visului American”.

Mai nou, actriţa este protagonista unui pictorial retro, publicat în ediţia de luna mai a revistei "Unica". Fotografiile au fost realizate pe străzile din Beverly Hills, în luna februarie, atunci când Alexandra a fost invitat special la Festivalul de Film “Los Angeles Italia”, desfăşurat chiar în săptămâna premergătoare premiilor Oscar. În interviul acordat publicaţiei, vedeta face mărturisiri despre impresia lăsată de primele contacte cu showbiz-ul de la Hollywood.

Alexandra Dinu are o carieră de succes, dar este şi o mamă de nota 10
Alexandra Dinu are o carieră de succes, dar este şi o mamă de nota 10

„Concurenţa de la Hollywood este acerbă pentru că te confrunţi cu cei mai buni din lume. Nu mă sperie însă acest lucru. Dacă te sperie Hollywoodul, înseamnă că meseria asta nu este pentru tine. Trebuie să fii conştient de ceea ce eşti, trebuie să realizezi că ai încă multe de învăţat şi trebuie să absorbi cât mai mult de la oamenii care te inspiră. E total greşit să pleci în America având vise măreţe, cultivând acel «American Dream». Îţi  poţi face singur rău. Cred că e mai inteligent să te duci şi să stai, să zicem, trei luni pe an acolo, să le cunoşti stilul de viaţă, să preiei tot ceea ce are mai bun America, iar apoi să te întorci acasă şi să analizezi. Nu am crezut niciodată că America e locul perfect şi nu m-aş vedea locuind acolo o perioadă lungă. America îţi poate da totul, dar îţi poate lua totul. Este un joc, trebuie să-i cunoşti bine regulile pentru a-ţi gândi următoarea mutare”, a mărturisit Alexandra Dinu pentru revista “Unica”.

Alexandra Dinu, pe coperta "Unica"
Alexandra Dinu, pe coperta "Unica"

Alexandra Dinu este, înainte de toate, mama băieţelului ei, căruia i se dedică în totalitate, el  fiind reperul ei în viaţă. Mario îi va fi, în această perioadă, tot timpul aproape de mama lui.„Nu consider că am fost atât de concentrată pe carieră precum cei mai mulţi dintre colegii mei. Familia a fost prioritatea mea timp de mulţi ani şi este absolut normal, din moment ce am ales să devin mamă. Într-adevăr, mi-am dorit să-mi dezvolt şi cariera, am fost şi sunt ambiţioasă, însă nu a fost niciodată pe primul plan. Această pasiune îţi absoarbe toată fiinţa şi, cu cât investeşti mai mult, cu atât rezultatele sunt pe măsura eforturilor tale. În cazul meu, fiind mamă, am ştiut dintotdeauna că sunt anumite lucruri pe care nu le pot face pentru artă. Şi sunt împăcată cu asta. Fiul meu şi responsabilitatea pe care o am faţă de el mă obligă să rămân cu picioarele pe pământ”, mai adaugă Alexandra Dinu, în interviul acordat revistei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net