Alexandra Dinu, plătită regește ca să slăbească! Află dieta și suma-record

Ultima actualizare:

    Alexandra Dinu, alături de italianul Gianluca Mech
Alexandra Dinu, alături de italianul Gianluca Mech

Alexandra Dinu (36 de ani) are o siluetă de invidiat, iar secretul formei sale fizice îl reprezintă produsele lansate de celebrul nutriționist italian Gianluca Mech. Actrița a început să le folosească în anul 2013, pe platourile de filmare când, conform cerințelor scenariului, trebuia să slăbească rapid trei kilograme. Recent, diva a devenit imaginea acestei game și nu oricum, ci pe bani mulți.

“Am descoperit produsele lui Gianluca acum câțiva ani. Îmi amintesc că eram pe platourile de filmare ale unui film italian (n.r. serialul Rosso san Valentino) și trebuia să slăbesc pentru acel rol. Știam că Gianluca dezvoltase o linie de produse fără gluten și am urmat atunci un program rapid de 28 de zile. M-a surprins faptul că odată ce am slăbit am rămas la aceeași greutate chiar și în prezent (n.r. 50 kg). Mănânc dulciuri, îmi plac biscuiții, însă îi aleg pentru cei fără gluten pe care îi recomanda Gianluca. Gătesc mult acasă și gătesc sănătos, însă când sunt la filmări și nu am timp să mănânc corect, atunci produsele din Dieta Tisanoreica îmi vin în ajutor”, spune Alexandra Dinu.


    Alexandra apare în numărul de octombrie al revistei
Alexandra apare în numărul de octombrie al revistei

Vedeta folosește acum, zi de zi, noua gama Tisanoreica Zen, care include și câteva produse pentru Detox. “Eu sunt adepta unui stil de viață sănătos. După o anumită vârstă trebuie să ajungi să-ți cunoști organismul. Nu îmi plac dietele ca la carte, însă îmi plac produsele lui pentru că sunt pe bază de plante. Ziua mea începe de fiecare dată cu un sirop natural pe bază de alge, ce ajută la eminarea toxinelor din organism. După doar câteva săptămâni efectele sunt vizibile. Mă simt mult mai energică, iar tenul arată impecabil”, adaugă Alexandra Dinu. Alexandra Dinu a devenit imaginea acestor produse pentru următoarele 12 luni, în România și Italia. Fotografiile Alexandrei Dinu alături de nutriționistul italian Gianluca Mech au fost realizate de Marius Bărăgan. Click! a aflat că în urma contractului de imagine, frumoasa actriță și-a adăugat în conturi un onorariu de 35.000 de euro.

Ce este dieta Tisanoreica

Dieta Tisanoreică introduce în alimentație mixuri din plante, dar și alimente create după rețete ale familiei Mech, produse menite să îmbunătățească metabolismul și să accelereze slăbirea. Aceste mixuri, care se găsesc în farmacii din întreaga lume, iar acum și în România, fac parte dintr-un regim de viață sănătos, alături de alimente speciale, de la paste la gustări de tip biscuiți, grisine, dar și băuturi de detoxifiere. Aceste produse sunt folosite de multe vedete din Italia, dar și din Statele Unite: Britney Spears, Anastasia Soare, Eva Longoria etc.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net