Alexandra Stan boicotează referendumul pentru familie. Ce are vedeta de spus


    Alexandra Stan boicotează referendumul pentru familieFoto Instagram
Alexandra Stan boicotează referendumul pentru familieFoto Instagram

Alexandra Stan boicotează referendumul pentru familie. Artista nu poate accepta faptul că românii vor vota iubirea, susținând faptul că dragostea nu trebuie supusă la vot. Astfel că, alături de mai multe vedete precum Andreea Bălan, Maurice Munteanu și Vladimir Drăghia care s-au situat în tabăra contra referendumului pentru familie, Alexandra Stan este contra referendumului.

Alexandra Stan nu este de acord cu modificarea articolelor din Costituție care nu stabilesc faptul că familia trebuie să fie formată dintr-un bărbat și o femeie. Alexandra Stan este contra acestui referendum și a explicat faptul că ea își dorește să trăiască într-o societate în care iubirea ar fi supusă la vot. Ea își dorește ca prietenii pe care îi are să fie liberi să se iubească fără un vot. 

„Eu nu merg la referendum pentru că aleg să trăiesc într-o societate în care iubirea ne unește, nu ne desparte. Vreau ca prietenii mei să se simtă în siguranță și să fie liberi să iubească pe cine vor ei. Iubirea nu se votează”, este mesajul transmis de Alexandra Stan într-o filmare publicată pe internet.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
cub dinu maxer fiul png
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg