Alexandra Stan, despre primul ei iubit, Dorian Popa. ”M-a înșelat cu o fată cu mulți bani!”

Ultima actualizare:

    Alexandra Stan a vorbit despre eșecurile ei în dragoste la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”foto: Kanal D
Alexandra Stan a vorbit despre eșecurile ei în dragoste la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”foto: Kanal D

Alexandra Stan și Dorian Popa s-au iubit în adolescență, pe vremea când amândoi erau liceeni. Dorian Popa a fost primul bărbat din viața amoroasă a cântăreței, care a dezvăluit însă că relația cu acesta i-a lăsat un gust amar, pentru că Dorian a înșelat-o fără scrupule.

Relația dintre Alexandra Stan (31 de ani) și Dorian Popa (32 de ani) s-a înfiripat când aceștia erau la liceu în Constanța. Alexandra Stan avea atunci 16 ani, iar Dorian 17 ani. Relația lor a fost una romantică, se plimbau de mână, iar Dorian Popa a fost primul băiat care a sărutat-o pe Alexandra Stan. 

Din păcate, relația celor doi s-a sfârșit cât se poate de prost, pentru că Dorian nu i-a fost fidel Alexandrei. “Da! A fost primul meu iubit, dar chiar m-a înșelat. M-a înșelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înșelat, dar el nu mai recunoaște acum chestia asta”, a dezvăluit arista, în premieră, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Alexandra Stan: ”Dorian Popa nu mai e genul meu de bărbat”

Ajunsă la 31 de ani, Alexandra Stan spune că acum nu l-ar mai accepta pe Dorian Oopa ca iubit, acesta nefiind genul ei de bărbat. ”Dorian era super romantic, el este un romantic. Și cânta, îmi trimitea mesaje, versuri de la piese, și tot timpul zicea «my boo», așa ne ziceam. Poate și acum vorbește la fel. E un băiat extraordinar, dar nu mai e genul meu de bărbat. Nu aș putea să am o relație cu el. Apreciez ceea ce face! Și Dorian le-a dat peste nas foarte multor oameni din Constanța care n-au crezut în visul lui și au râs de el”, a mai spus Alexandra Stan, despre Dorian Popa, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D

Alexandra Stan, surprinsă la braț cu Cobra Tate

Alexandra Stan a avut parte de relații tumultuoase de-a lungul timpului. Chiar ea recunoaște însă că a avut ghinion în dragoste. Vedeta a fost victima violenței domestice, ea fiind bătută de fostul ei impresar și iubit Marcel Prodan, cu care s-a războit în instanță ani de zile. „E adevărat că am avut ghinion în dragoste, nu poți să le ai pe toate în viață. Eu sunt și naivă. Când mă îndrăgostesc, o fac din tot sufletul. Sunt numai cu cel pe care-l iubesc, chiar dacă asta înseamnă că stau o lună sau patru ani cu el. Bărbații profită de asta”, a mai declarat Alexandra Stan. 

Alexandra Stan: „Nu țin să fac sex deloc!”

Întoarsă recent din Republica Dominicană, unde a participat la Survivor România, Alexandra Stan se pare că și-a făcut și un nou iubit din lumea bună a Capitalei. Vedeta a fost surprinsă, recent, pe străzile din Capitală la brațul celebrului Cobra Tate, fostul „cumnat” al Biancăi Drăgușanu. Se pare că cei doi trăiesc începuturile unei relații.

Alexandra Stan este cunoascută ca fiind una dintre cele mai dezinvolte și non conformiste  artiste de la noi. Alexandra Stan a uimit, cu ceva timp în urmă, când în mediul online a apărut un filmuleț cu ea goală pușcă. Imaginile fuseseră postate pe pagina de socializare chiar către de artistă, care a motivat apoi că îi erau destinate iubitului ei și că au fost publicate din greșeală. Artista a recunoscut public chiar și faptul că a experimentat relații sexuale în grup și că a întreținut relații intime cu alte femei.”Eu iubesc și bărbații și femeile. Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa, pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni”, a mai dezvăluit solista, la Kanal D. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net