Alexandra Stan este gata să devină mămică! Cum arată o zi din viața vedetei

simeon stalpnicul png
Alexandra Stan se simte pregătită pentru o nouă etapă a vieții sale Foto Instagram

Cântăreața Alexandra Stan duce o viață fericită alături de actualul ei iubit, Stăruială Bogdan, cu care artista a declarat că și-ar dori să facă și un copil. Vedeta a susținut că se bucură din plin de vremea din Los Angeles, acolo unde locuiesc cei doi în prezent, și că fiecare zi petrecută acolo „este perfectă”.

Potrivit declarațiilor artistei, oferite într-un interviu pentru revista Viva, Alexandra își dorește să devină mamică, în viitorul apropiat, și se consideră extrem de pregătită pentru acest următor pas al vieții sale. Artista are în prezent o relație stabilă alături de iubitul ei, Bogdan, care îi este de asemenea și manager, și locuiesc împreună în Los Angeles, SUA. Deoarece aceștia au văzut frumosul oraș ca pe o posibilă rampă de lansare în industria muzicală de acolo, au decis să părăsească momentan România și să se bucure de aerul american. Totuși, Alexandra face încă naveta în România, pentru diverse proiecte sau pentru a-și vizita familia. „Chiar pe 12 aprilie am plecat în Los Angeles din nou, după o scurtă vacanță de Paște, acasă, lângă familie.(...) Sunt în perioada în care mă bucur cel mai mult de până acum de tot ce înseamnă să fii femeie: de la iubirea de sine, la dragostea față de ceilalți și parcă și partea asta maternă e mai dezvoltată. Prin albumul „Mami” simt că sunt „mama tuturor băieților în căutare de iubire”. Voi porni un turneu de promovare prima dată în Japonia, unde se și lansează, iar apoi la nivel internațional”, a explicat vedeta. 

simeon stalpnicul png
Alexandra Stan își dorește să devină mămică, împreună cu iubitul ei, Bogdan Foto Instagram

Întrebată dacă și-ar dori copii alături de partenerul ei de viață, artista s-a artătat foarte încântată de idee. „Da, foarte mult. Chiar am discutat despre asta. Când va veni un bebe, îl vom primi cu toată iubirea noastră. Mai ales că noul meu album se numește „Mami”, clar sunt pregătită și pentru acest pas, de a deveni mamă. Dar, după cum am zis, lăsăm lucrurile să vină de la sine, să fim și noi surprinși de ceea ce ne-a pregătit Universul”, a mărturisit cântăreața. 

Artista a dezvăluit că viața ei arată din ce în ce mai bine și că se bucură de frumoasele peisaje ale Los Angeles-ului, locuind într-o casă de lângă plajă. „Ziua mea perfectă înseamnă să fiu undeva lângă apă. Eu sunt copilul marii, iubesc apă, soarele și căldură. Ne-am mutat în Los Angeles în septembrie, când în Europa deja venise toamna și soarele își cam arată dintii. Locuim lângă plajă, de la geamul nostru se văd oceanul și faleza ideală pentru plimbările cu bicicleta. Ne place mult vremea, oamenii sunt foarte relaxați, iar Los Angeles-ul este cunoscut și drept „raiul artiștilor”, asta pentru că ai numeroase oportunități. A fost mai greu la început să ne acomodăm cu mâncarea, care conține foarte mult zahăr, dar, noi fiind vegetarieni, chiar avem noroc că în L.A. sunt multe variante pentru mâncarea vegetariană”, a mai susținut Alexandra. 

corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Elvira Deatcu Andreea Esca
Olaf Scholz FOTO EPA EFE jpg
Percheziţii domiciliare într-o amplă operaţiune cu 27 de suspecţi şi 100 victime nemţi la Vâlcea - fraude informatice Foto DIICOT
image
image
image
image
kanye west sotii bieber
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg