Alexandra Stan promovează România cu poze sexy. A serbat 31 de ani în Maramureș

Alexandra Stan se relaxează la munte
Alexandra Stan se relaxează la munte

Alexandra Stan s-a afișat pe rețelele de socializare cu zâmbetul larg pe față în vacanța de la munte, unde și-a serbat și ziua de naștere. Vedeta, care este cunoscută și peste hotare, a împlinit 31 de ani și nu a ales să petreacă într-un mod clasic, cu o petrecere fastuoasă. Iată că, artista a mers la munte unde s-a bucurat de aerul curat și de peisajele splendide. Cu acest prilej, Alexandra a promovat turismul românesc în cel ma sexy mod.

Alexandra Stan, care în urmă cu ceva ani se auze pe toate radiourile din toată lumea, cu mega hitul «Mr Saxobeat», a decis ca anul acesta, ziua de naștere să și-o petreacă în liniște, la munte. Mai precis, Alexandra și-a luat prietenii, printre care și fostul ei iubit Bogdan, și și-a petrecut ziua de naștere, dar și întreaga vacanță, în compania lor, în Maramureș. 


    Alexandra Stan se relaxează la munteFoto Instagram
Alexandra Stan se relaxează la munteFoto Instagram

Alexandra Stan romovează turismul românesc într-un mod foarte sexy. Artista s-a fotografiat în ipostaze provocatoare, așa cum și-a obișnuit deja fanii, și nu uită să menționeze în descrierile fotografiilor locația unde se află acum. 


    Foto Instagram
Foto Instagram

Artista a împlinit 31 de ani pe 10 iunie și a ales o zi petrecută în linște la munte alături de prieteni, decât o petrecere. Astfel că, vedeta s-a fotografiat de ziua ei, alături de o priveliște care îți fură privirea.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (1) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
FotoJet jpg