Alexandra Stan, pusă la zid de colegii de la "Survivor". Reproșul dur pe care i l-a făcut Zannidache


    Alexandra Stan și Zannidache au fost protagoniștii unui moment tensionat Sursă foto: Kanal D
Alexandra Stan și Zannidache au fost protagoniștii unui moment tensionat Sursă foto: Kanal D

Competiția de la Survivior devine din ce în ce mai acerbă pe zi ce trece. Concurenții sunt nevoiți să parcurgă trasee dificile și să își asigure singuri necesarul de hrană. Oboseala, probele fizice extenuante și tensiunea au început să își spună cuvântul, iar primele conflicte au început să apară în taberele Faimoșilor și Războinicilor.

Survivor nu este un concurs simplu, iar resursele concurenților sunt puse la încercare. Ei trec prin probe complicare în care rezistanța fizică este pusă la încercare. Mai mult decât atât, trebuie să își procure singuri hrana, iar tensiunea din cadrul echipei și dintre cele două grupuri rivale a atins cotee maxime în ultima ediție. Protagoniștii unui conflict, în care au fost aruncate vorbe dure, sunt Alexandra Stan, și Zannidache. 


    Zannidache este unul dintre cei mai controversați concurenți ai emisiunii Sursă foto: Kanal D
Zannidache este unul dintre cei mai controversați concurenți ai emisiunii Sursă foto: Kanal D

Alexandra Stan a refuzat de mai multe ori să participe la jocurile impuse de formatul emisiunii, iar concurenții nu au o părere bună despre atitudinea cântăreței. Unii dintre ei i-au reproșat lipsa de implicare și nu au ezitat să îi adreseze cuvinte dure. Zannidache a fost cel mai vocal dintre ei și a spus simplu că Alexandra se consideră mai presus de ceilalți și că ar fi trebuit să rămână acasă. „Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluţie în concursul ăsta, nu ai ce căuta aici… vorbeşti mult, ești isterică d-aia”, spune Zannidache. „Din păcate, în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic aşa… în special Alexandra m-a blocat”, este de părere Culiță.

Alexandra Stan, la Survivor 2021: ”În fiecare zi îmi apar traume din trecut”

”În fiecare zi îmi apar traume din trecut, dar n-am ce face, trebuie să le înfrunt. În seara aceasta, s-a mai apăsat un buton despre care credeam că l-am depășit”, a mărturisit Alexandra, în cadrul emisiunii.

Ea nu s-a sfiit să recunoască faptul că totul i se trage de la bătaia încasată de la fostul ei iubit, Marcel Prodan, care-i era și manager. În vara lui 2013, artista a fost lovită cu bestialitate și susține că totul a pornit de la faptul că bărbatul făcea sute de mii de euro pe spatele ei și îi ascundea veniturile. 

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg