Alexandra Stan, răspunsuri sincere în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Uneori am complexul fetei sărace”

Ultima actualizare:

    Alexandra Stan, în emisiunea lui Denise Rifai
Alexandra Stan, în emisiunea lui Denise Rifai

Alexandra Stan a venit în această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, și a vorbit sincer despre problemele din carieră și din iubire. Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, cu un palmares impresionant al hiturilor, ce au cunoscut succesul atât în țară, cât și în afara ei. Alexandra Stan a impresionat publicul din România și prin participarea sa recentă în show-ul fenomen “Survivor România”.

Denise Rifai a mărturisit că a fost surprinsă plăcut de întrevederea cu Alexandra Stan și că a descoperit-o pe tânăra artistă într-o nouă lumină. 

“M-a surprins prin inocență. Alexandra Stan este o față foarte caldă și un copil foarte curat. Nu am detectat nimic fals în apariția ei, este doar caldă, deschisă, este o tânăra femeie minunată”, a spus Denise Rifai despre Alexandra Stan. 

“Ai cunoscut faima multe prea devreme?”, “Suferi de vedetism?”, “Îți plac băieții răi?”, “Ai vrut să te sinucizi?”, “Câți bani ai câștigat până acum?”, “L-ai urât pe tatăl tău?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Alexandrei Stan, în ediția difuzată a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

„Cred că nu există un secet pentru un succes atât de rapid. Secretul succesului cred că este foarte multă muncă. Am avut și mult noroc si talent”, a răspuns ea când a fost întrebată care este secretul succesului său.

„Piesa Mr Saxobeat a fost derivată din altă piesă. Am fost contactați pentru o reclamă, așa a apărut. Stând în studio și lucrând am pus un saxofon în piesă și așa a fost creată. Piesa a devenit hit de la sine”, a răspuns când a fost întrebată despre piesa Mr. Saxobeat. 

„Cred că amândouă avem voci speciale, avem timbru unic. De asta și recunoști vocile noastre. Nu știam că și-a înușit piesa Mr Saxobeat”, a răsâpuns ea când a fost întrebată despre faptul că Selena Gomez i-a cântat piesa în concerte.

„Cred că da și nu. E important să știi un instrument. Am regretat că nu am studiat. Am studiat un an pian. Dar a fost greu”, a răspuns când a fost întrebată dacă e important pentru un artist să aibă studii muzicale. 

„Am fost, da. Am fost copil răsfățat. Față de sora mea, am fost răsfățată. Cred că am venit și cu o altfel de energie. Mereu eram zâmbăreață, cântam”, a răspuns ea când a fost întrebată dacă a fost un copil răsfățat.

„Da, am plâns și îmi vine și acum când mă gândesc. Au fost foarte multe momente grele. S-a întâmplat să văd acum mai multe, chiar și la sora și nepoții mei. Am plâns foarte mult, cred că ăsta a fost și o mare problemă în relațiile mele”, a răspuns când a fost întrebată dacă a plâns mult după tatăl ei.

„Cred că da. Nu știu. E mult spus urât. L-am învinovățit. A avut o perioadă în care a fost copleșit de ce se întâmpla. Nu a știut cum să gestioneze situația. Eu l-am cunoscut pe tată ulterior, când a fost tour managerul meu. Au fost momente când nu aveam bani de bilete de transport pentru a merge la liceu”, a răspuns ea când a fost întrebată dacă l-a urât pe tatăl ei. 

„Să știi că uneori nu. Sunt sinceră. Uneori chiar mai am complexul ăsta. Uneori mă mai simt săracă. Nu e o crimă. Uneori simt că nu am rezonanță, abundență, vectorul acela al banilor. Mie mi-au mers bine lucrurile în viață. Nu trebuie să mă stresez foarte tare pentru bani. Când am o perioadă mai încărcată, când trebuie să plătesc multe, se întâmplă să apară proiecte și să mă redresez. Însă mă mai simt săracă. te marchează. e un complex”, a răspuns ea când a fost întrebată dacă a depășit complexul fetei sărace de la țară. 

„Este o întrebare la care nu m-am gândit. Cred că cu felul meu de a fi. Noi avem foarte multe lucruri în comun”, a răspuns ea când a fost întrebată despre cum a reușit să cucerească Japonia.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net