Alexandra Stan s-a despărţit de soţ la 5 luni de la nuntă? Mesajul publicat de partenerul cântăreţei

Ultima actualizare:

    Alexandra Stan și Emanuel Necatu au făcut nunta la Constanța
Alexandra Stan și Emanuel Necatu au făcut nunta la Constanța

Încă o despărţire şoc în showbizul autohton. Se pare că Alexandra Stan s-a despărţit de soţul ei, Emanuel Necatu, la numai cinci luni de la cununia religioasă. Bărbatul a şters de pe Instagram toate pozele cu artista şi a lăsat un mesaj care dă de înţeles că s-au despărţit.

La jumătatea primăverii, mai precis, în luna aprilie Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret în oraşul natal al soţului ei, Emanuel Necatu. Cununia civilă a avut loc la Câmpulung Muscel, iar ulterior s-au cununat religios la o biserică din oraşul ei natal.


    Cei doi au fost cununați de Elena Lasconi, la Câmpulung
Cei doi au fost cununați de Elena Lasconi, la Câmpulung

„Am fost doar noi, familia, naşii şi atât. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanţa, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununaţi chiar de preotul care a cununat-o şi pe sora mea, care mi-a botezat nepoţii. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanţa şi părintele lui duhovnic, care este călugăr şi care slujeşte la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă Bucureşti, şi a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut şi cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a spus cântăreaţa atunci, într-un interviu pentru revista VIVA.

Cântăreaţa a făcut public acest eveniment abia în luna august, când a spus că este fericită şi că îşi doreşte un copil. „Ne-am gândit că dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriţi şi copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta şi de aceea cumva am cochetat cu ideea şi am zis ok, hai să ne gândim serios la asta”, a declarat Alexandra Stan, la momentul respectiv.


    Cei doi au fost cununați de Elena Lasconi, la Câmpulung
Cei doi au fost cununați de Elena Lasconi, la Câmpulung

Iată însă, că sunt departe de a deveni părinţi, pentru că se zvoneşte că cei doi s-au despărţit. Zvonurile separării celor doi au venit ca un fulger pentru fanii Alexandrei Stan.  Emanuel Necatu a şters toate pozele de pe Instagram, pe care le avea cu artista, ulterior a postat un mesaj trist care lasă de înţeles că s-au separat.

”În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvărşită izgoneşte frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa şi cine se teme n-a ajuns desăvârşit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu.Artista a postat şi ea un videoclip pe pagina ei de Instagram,  o melodie cu un mesaj trist, semn că zvonurile despre despărţire sunt adevărate. „A fost odată ca niciodată / Să ne îndrăgostim / Eram atât de siguri / Orbiţi de stelele de deasupra / Am încercat şi am încercat să te avertizez / Că m-aş putea destrăma / Toate zidurile mele s-au prăbuşit asupra mea / Nu mă poţi salva / Toate zidurile mele s-au prăbuşit asupra mea / Nu mă poţi schimba”, sunt versurile piesei.


    Alexandra s-a întors de la Survivor cu gânduri de măritiș
Alexandra s-a întors de la Survivor cu gânduri de măritiș

Soţul artistei este expert în Arte Strada (n.r. autoapărare pentru stradă) şi a făcut parte din Federaţia de Kempo Jujitsu Brazilian BJJ alături de Roger Bogdan. În prezent, acesta lucrează la Primăria Sectorului 5. Alexandra şi Emanuel s-au cunoscut după ce artista a trecut prin drama despărţirii de fostul iubit, care a bătut-o cu bestialitate. Emanuel a fost cel care a instruit-o în tainele apărării, dar a ajutat-o şi psihic să treacă peste acest moment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net