Alexandra Ungureanu, apariţie de zile mari la un eveniment! Ţinuta aleasă i-a lăsat mască pe cei prezenţi FOTO

Ultima actualizare:
Alexandra a ales să poarte un blazer din rafie
Alexandra a ales să poarte un blazer din rafie

Alexandra Ungureanu este cu siguranţă una dintre artistele din România care poartă ţinute inedite. La cel mai revent eveniment la care a participat cântăreaţa a făcut senzaţie cu mixul de haine ales.

Artista a apărut îmbrăcată într-o ţinută inedită, culeasă parcă dintr-un câmp cu flori. Alexandra Ungureanu a optat pentru o creaţie Ana Novic, o fustă veselă, înflorată, asortată cu un blazer atipic, din rafie. 

Elementul total original a fost creat de talentata Ana Novic şi face parte dintr-o serie limitată de astfel de creaţii vestimentare de senzaţie, care va fi lansată abia în toamna.

''Îmi place să încerc stiluri noi şi am încredere în oamenii cu care colaborez. Împreună cu Ana Novic şi stilistul meu am decis că această ţinută este perfectă pentru evenimentul de lansare a primei colecţii Ana Novic!'', a declarat Alexandra Ungureanu.

Dacă în trecut, Alexandra ne-a şocat de la culoarea părului, la coafurile foarte sofisticate şi s-a auto-proclamat anti-divă, iată că anul 2015 ne aduce o nouă faţă artistei din Oneşti. Imaginea ei a devenit mult mai feminină, însă ţinutele pentru care ea optează sunt speciale.


    Alexandra a ales să poarte un blazer din rafie
Alexandra a ales să poarte un blazer din rafie

Ana Novic nu este străină de original, ea fiind singura creatoare de modă din România care a adus pe piaţă autohtonă rochiile pictate manual, acestea fiind realizate de pictoriţa Vera Holostencu. 

„După lansarea primei colecţii, «1», care e formată din rochii de seară extrem de senzuale, că un omagiu adus femeii puternice, mă voi concentra pe o serie limitată de blazere total atipice, de un impact major. Am ideea de ceva vreme în minte şi a fost o provocare. Am simţit că trebuie să fac ceva extravagant din acest material atipic. Iar când am realizat prototipul din rafie am avut-o exact pe Alexandra în minte. Am ştiut că ei i se va potrivi foarte bine!”

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net