Alexandru Arşinel a revenit la «Tănase» la aniversarea de 100 de ani

image
Îndrăgitul actor Alexandru Arşinel şi mai tânăra lui colegă Liliana Mocanu

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” a sărbătorit ieri 100 de ani de existenţă prin expoziţia de fotografie „Constelaţia Cărăbuş”, eveniment la care au participat vedete de top ca Vasile Muraru, Valentina Fătu, Corina Chiriac şi Alexandru Arşinel. Vizibil îmbătrânit, Arşinel a rezistat cu brio până la final.

Timp de trei zile, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” au loc evenimente legate de aniversarea a 100 de ani a instituţiei. Între 1 şi 3 noiembrie are loc premiera spectacolului „Suta lui Tănase”, în care vedete de top fac un spectacol special.

image
Alexandru Arşinel a stat în picioare la eveniment, iar după 15 minute s-a aşezat pe canapea

Vineri a avut loc vernisajul expoziţiei de fotografie „Constelaţia Cărăbuş” ce cuprinde fotografii rare cu marele actor Constantin Tănase şi cu alţi artişti ai Companiei „Cărăbuş”, cei care au scris istoria de 100 de ani a Revistei româneşti. Tot vineri s-a inaugurat oficial Aripa „Cărăbuş”, un spaţiu special amenajat pentru a găzdui expoziţia de fotografie şi a prezanta obiecte care au aparţinut marelui artist.

image
Liliana Mocanu din serialul „Las Fierbinţi” (PRO TV) alături de colegii Vasile Muraru şi Valentina Fătu printre fotografii şi amintiri cu Tănase

Acest eveniment a făcut parte din seria de manifestări dedicate unui Secol de Revistă şi precedat de premiera oficială de vineri seară, a spectacolului Aniversar „Suta lui Tanase”, în scenariul şi în regia lui Vasile  Muraru (63 de ani) şi a Valentinei Fătu (48 de ani).

Vasile Muraru a preluat conducerea teatrului

La eveniment au participat toţi actorii teatrului şi vedete care au avut legătură cu evenimentul. Octavian Ursulescu (72 de ani), Corina Chiriac (70 de ani), Liliana Mocanu (50 de ani), Bianca Sârbu (40 de ani) şi Alexandru Arşinel au fost prezenţi la evenimente.

image
Octavian Ursulescu şi Aurel Moga

Îndrăgitul actor care a împlinit 80 de ani de viaţă era vizibil îmbătrânit şi obosit, deşi pe scenă e sprinţar, cântă şi dansează fără probleme. Însă în ultimii ani, Arşinel a fost lovit de soartă de prea multe ori. Problemele de sănătate ale soţiei, moartea colegelor Stela Popescu şi Cristina Stamate, dar şi propriile probleme l-au afectat. Anul acesta, la începutul lui iulie, a făcut atac cerebral după ce în anii trecuţi a mai avut şi alte probleme şi a suferit un infarct, o operaţie la inimă şi un transplant de rinichi.

image
Corina Chiriac lângă unul dintre tablourile lui Constantin Tănase

Chiar şi cu atâtea probleme, actorul este extrem de activ şi vine în continuare la teatru. Acolo, Vasile Muraru i-a preluat atribuţiile şi este director. El i-a făcut o ofertă colegei Valentina Fătu să îi fie consilier artistic. Şi tot actriţa a avut iniţiativa de a realiza expoziţia de fotografie „Constelaţia Cărăbuş”. Valentina Fătu şi Vasile Muraru  fac treabă bună de peste şase ani de când formează un cuplu de umor atât pe scenă, cât şi pe micile ecrane.

Actorii şi cântăreţii s-au întâlnit la teatrul de revistă

image
Corina Chiriac lângă unul dintre tablourile lui Constantin Tănase

Amfitrionii evenimentului de ieri de la Teatrul „Constantin Tănase”, prezentat de Oana Georgescu, au fost Vasile Muraru şi Valentina Fătu. Alături de Alexandru Arşinel şi de Corina Chiriac, au mai fost prezenţi soliştii Cristian Faur (48 de ani), Sergiu Cioiu (79 de ani), Aurel Moga (60 de ani), Natalia Guberna (61 de ani), actorii Raluca Guslicov (43 de ani), Alin Gheorghişan (38 de ani), Anamaria Donosa (35 de ani) şi multe alte nume mari ale teatrului de revistă şi invitaţi speciali.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
cutit jpeg
copii batuti caldarasti (1) jpeg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj