Alexandru Arșinel, despre starea de sănătate a soției sale paralizate: “Suferă de o tristeţe cumplită”

image
Alexandru Arșinel suferă din cauza soției paralizatefoto: Antena 1

A avut o viață desprinsă dintr-un film, însă dramele nu l-au ocolit. Recent vindecat de Covid, Alexandru Arșinel (82 de ani) a făcut mărturisiri sfâșietoare despre starea de sănătate a soției sale, Marilena, paralizată în urma unui accident stupid.

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a rămas paralizată în urma unui accident stupid, petrecut în urmă cu patru ani și jumătate (n.r. a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap). Marilena are parte de tot suportul și dragostea actorului, de peste 50 de ani. Marele actor a vorbit despre ''doamna inimii'' lui, într-un nou episod din proiectul "Legendele", realizat de Dan Negru pentru Antena 1.

image
Alexandru Arșinel și soția sa, peste 50 de ani de căsniciefoto: arhivă personală

“Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident...suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea “ Legendele”, de la Antena 1.

"Doamne, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”

La 82 de ani, maestrul mai are o singură dorință: se roagă zilnic la Dumnezeu ca soția sa să se simtă mai bine. “Doamne, te-ai ţinut de cuvânt. Îţi mulţumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta şi bună şi rea şi că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături...cu un lucru nu m-ai ajutat încă...ca Marilena să se simtă mai bine. Mă închin în faţa ta, în fiecare zi...las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a mai spus actorul.Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au fost infectați la începutul lunii aprilie cu noul coronavirus, la două luni după ce fuseseră vaccinați. Starea maestrului a fost mai gravă decât cea a soției sale, acesta fiind internat trei săptămâni la Institutul Matei Balș din București.Alexandru şi Marilena s-au cunoscut în anul 1966, la ştrand, şi doi ani mai târziu s-au căsătorit. A fost dragoste la prima vedere şi, deşi au trecut aproape cinci decenii de când s-au îndrăgostit, ei au fost împreună şi la bine, şi la greu.

Citește și:

EXCLUSIV Arşinel: «Am avut cel mai urât an din viață»

Alexandru Arşinel nu îşi pierde speranţa după ce soţia a paralizat: «Ia 20 de medicamente pe zi!»

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
santana 1 jpg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg