Alexandru Arșinel, despre starea de sănătate a soției sale paralizate: “Suferă de o tristeţe cumplită”


    Alexandru Arșinel suferă din cauza soției paralizatefoto: Antena 1
Alexandru Arșinel suferă din cauza soției paralizatefoto: Antena 1

A avut o viață desprinsă dintr-un film, însă dramele nu l-au ocolit. Recent vindecat de Covid, Alexandru Arșinel (82 de ani) a făcut mărturisiri sfâșietoare despre starea de sănătate a soției sale, Marilena, paralizată în urma unui accident stupid.

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a rămas paralizată în urma unui accident stupid, petrecut în urmă cu patru ani și jumătate (n.r. a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap). Marilena are parte de tot suportul și dragostea actorului, de peste 50 de ani. Marele actor a vorbit despre ''doamna inimii'' lui, într-un nou episod din proiectul "Legendele", realizat de Dan Negru pentru Antena 1.


    Alexandru Arșinel și soția sa, peste 50 de ani de căsniciefoto: arhivă personală
Alexandru Arșinel și soția sa, peste 50 de ani de căsniciefoto: arhivă personală

“Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident...suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea “ Legendele”, de la Antena 1.

"Doamne, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”

La 82 de ani, maestrul mai are o singură dorință: se roagă zilnic la Dumnezeu ca soția sa să se simtă mai bine. “Doamne, te-ai ţinut de cuvânt. Îţi mulţumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta şi bună şi rea şi că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături...cu un lucru nu m-ai ajutat încă...ca Marilena să se simtă mai bine. Mă închin în faţa ta, în fiecare zi...las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a mai spus actorul.Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au fost infectați la începutul lunii aprilie cu noul coronavirus, la două luni după ce fuseseră vaccinați. Starea maestrului a fost mai gravă decât cea a soției sale, acesta fiind internat trei săptămâni la Institutul Matei Balș din București.Alexandru şi Marilena s-au cunoscut în anul 1966, la ştrand, şi doi ani mai târziu s-au căsătorit. A fost dragoste la prima vedere şi, deşi au trecut aproape cinci decenii de când s-au îndrăgostit, ei au fost împreună şi la bine, şi la greu.

Citește și:

EXCLUSIV Arşinel: «Am avut cel mai urât an din viață»

Alexandru Arşinel nu îşi pierde speranţa după ce soţia a paralizat: «Ia 20 de medicamente pe zi!»

FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (6) jpg
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (7) jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi