Alexandru Arșinel, externat din spital după ce s-a vindecat de Covid: “Mă simt bine!”

10 mai 2021
article img
Alexandru Arșinelfoto: Click!

Vești bune despre starea de sănătate a maestrului Alexandru Arșinel (81 de ani)! Marele actor, infectat cu Covid-19, a fost externat luni, 10 mai, din spital. Maestrul se simte bine și a reușit să învingă temutul virus după trei săptămâni de luptă cu boala.

Actorul a fost așteptat la ieșirea din spital, pe scările Institutului ”Matei Balș”, acolo unde a fost internat, de către fiul său. Acesta l-a însoțit acasă, acolo unde partenera sa de viață, Marilena, l-a așteptat cu nerăbdare să se întoarcă sănătos. “Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății. M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Gandul.ro. În prezent, maestrul Alexandru Arșinel se simte bine și nu mai necesită supravegherea medicilor din spital.

A fost vaccinat și a făcut o formă ușoară a bolii

Pe 17 aprilie, Alexandru Arșinel a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce, atât el, cât și soția sa, s-au infectat cu coronavirus la doar două luni după ce au făcut rapelul vaccinului. După o săptămână, marele actor a cerut să fie externat în condițiile în care medicii l-au asigurat că are o formă ușoară a bolii și a ales să meargă acasă. Din nefericire, starea maestrului s-a agravat, așa că a fost nevoit să se întoarcă la Institutul Matei Balș din București, unde a rămas internat pentru încă trei săptămâni. Virusul COVID-19 i-a slăbit organismul fostului director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București, așa că Paștele actorul l-a petrecut tot internat în spital.Soții Arșinel s-au vaccinat la începutul anului. Au primit prima doză de la Pfizer în ianuarie, iar rapelul, în februarie. ”Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) şi de patru, cinci zile suntem internaţi aici, unde e domnul doctor Marinescu. Medicii spun că avem o formă uşoară. Ne simțim nefiresc de cum ar trebui să ne simţim, având în vedere că am parcurs toate etapele”, declara Alexandru Arșinel pentru News.ro, pe 20 aprilie.

Citește și:

Alexandru Arșinel: ”Toată familia fiului meu cel mare a avut Covid”. Ce spune despre soția sa, complet paralizată

Alexandru Arșinel, în direct prin telefon, de pe patul de spital. Cum se simt actorul și soția lui, infectați cu Covid