Alexandru Arșinel revine pe scenă după Covid. «Dacă nu eram vaccinat, eram acum pământ de flori!»

Ultima actualizare:

    Alexandru Arșinel, învingător în lupta cu noul coronavirus, plănuiește să revină pe scenă în două săptămânifoto: Inquam Photos
Alexandru Arșinel, învingător în lupta cu noul coronavirus, plănuiește să revină pe scenă în două săptămânifoto: Inquam Photos

La 81 de ani, Alexandru Arșinel a ieșit triumfător în lupta cu noul coronavirus. Externat în urmă cu câteva zile din spital, artistul se simte bine și vrea să revină pe scenă în doar două săptămâni.

Pe 17 aprilie, Alexandru Arșinel a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce atât el, cât și soția sa s-au infectat cu coronavirus, deși erau amândoi vaccinați complet.

După o săptămână, marele actor a cerut să fie externat în condițiile în care medicii l-au asigurat că are o formă ușoară a bolii și a ales să meargă acasă. Din nefericire, starea maestrului s-a agravat, așa că a fost nevoit să se întoarcă la Institutul Matei Balș din București, unde a rămas internat pentru încă trei săptămâni.

Noul coronavirus i-a slăbit organismul fostului director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București, așa că actorul a petrecut Paștele tot internat în spital. 

Maestrul a fost externat pe 10 mai, iar după ieșirea din spital, acesta se simte bine și a povestit cum a scăpat cu viață. “Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că avem coronavirus și eu, și soția mea și, prin sprijinul dat de Matei Balș, am fost colectat, cum s-ar spune, din casă, împreună cu soția și dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți în frunte cu doctorul Marinescu și d-nul doctor Streinu, d-na doctor Marinescu și d-na doctor Matei. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant”, a declarat Alexandru Arșinel, la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Soții Arșinel, vaccinați complet cu Pfizer

Soții Arșinel s-au vaccinat la începutul anului. Au primit prima doză de Pfizer în ianuarie, iar rapelul, în februarie. Maestrul este sigur că vaccinul anti Covid i-a salvat viața. „Se pare că vaccinarea ne-a salvat viața și mie, și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor, care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat, am depășit momentul critic. Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”, a mai spus actorul. 

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, la rândul ei infectată cu SARS-COV-2, a trecut mai repede decât actorul prin boală. „Marilena a fost minunată, ca de obicei. Suferind și uitându-se cu ochii triști la mine, a trecut cu stoicism peste toată perioada”, a mai povestit Alexandru.

Citește și:

Alexandru Arşinel şi soţia lui, internaţi la „Balş” după ce au fost diagnosticați cu Covid-19: "Am făcut toate vaccinurile!"

Arșinel: ”Peste două săptămâni voi urca pe scenă”

Acum, actorul este în perioada de recuperare și vrea să revină pe scenă în două săptămâni. „Recuperarea este grea pentru că pornește nu de la stadiul bolii, ci de la nivelul tău de a putea să o iei de la început. Însă, loc de trăit pe acest pământ mai există. Iar peste două săptămâni voi urca pe scenă. Când teatrul are nevoie, când eu am nevoie, când nevoia vine din dorința de a-mi umple venele cu sânge de artist, nu pot sta deoparte”, a mai spus Alexandru Arșinel. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net