Alexandru Arşinel şi-a cunoscut "sora" de rinichi!

Ultima actualizare:

    Emoţionanta întâlnire a fost pusă la cale de  Iuliana Marciuc
Emoţionanta întâlnire a fost pusă la cale de Iuliana Marciuc

La un an de la operaţia de transplant de rinichi, Alexandru Arşinel şi-a întâlnit ”sora”. Este vorba despre femeia care a primit celălalt rinichi de la tânărul care i-a salvat pe amândoi.

Alexandru Arinel spune că pe data de 29 august 2013 s-a născut a doua oară. Şansa actorului la o nouă viaţă a fost un rinichi prelevat de la un tânăr care s-a spânzurat. Intervenţia chirurgicală a avut loc la Institutul de Transplant Renal din Cluj. Aceeaşi şansă a avut-o şi o tânără de 30 de ani, Ana Maria, care locuieşte într-un sat din nordul ţării, în Maramureş. Viaţa ei a fost salvată de al doilea rinichi prelevat de la băiatul de 24 de ani. 

”Sora băiatului care şi-a luat viaţa este studentă la Medicină. Ea a propus ca fratele ei să doneze ficatul şi ambii rinichi. Un rinichi a ajuns la domnul Arşinel, celălalt la Ana Maria”, spune Iuliana Marciuc, vedeta TVR care a aranjat întâlnirea emoţionantă a actorului cu “sora” lui de rinichi.

Sora tânărului a aflat din presă despre faptul că un rinichi de-al fratelui ei a ajuns la Alexandru Arşinel, însă nu a dorit să ia legătura cu actorul. Actorul de 75 de ani s-a bucurat însă nespus de întâlnirea cu Ana Maria, cea care a primit, ca şi el, o nouă şansă. Ce spune actorul despre întâlnire şi scandalul din jurul transplantului, aflaţi marți la “Destine ca-n filme” la TVR 2, de la ora 21.00. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net