Țiriac jr. s-a fotografiat alături de finalista de la US Open. Ce mesaj i-a transmis jucătoarei de pe locul 1 în clasamentul WTA

Ultima actualizare:

După ce a încurajat-o pe Sorana Cîrstea la US Open, Țiriac jr. s-a pozat cu Aryna Sabalenka, pe care a felicitat-o pentru urcarea, de luni, pe primul loc în clasamentul WTA, scrie adevărul.ro.

Aryna Sabalenka a devenit noul lider mondial al WTA Foto: Getty images
Aryna Sabalenka a devenit noul lider mondial al WTA Foto: Getty images

Fiul lui Țiriac, mesaj pentru Aryna Sabalenka

În această dimineață, fiul lui Ion Țiriac a postat pe Instagram o fotografie făcută în avion, în care apare alături de jucătoarea din Belarus. Acesta a avut și un mesaj, în engleză, în care o felicita pe Aryna. „Felicitări noului număr 1 mondial. Mi-e dor de Aryna Sabalenka din Belarus”, a scris Alexandru Ion Țiriac, la InstaStory. a scris Alexandru Țiriac. 

„Sunt mândră că mi-am stăpânit bine emoțiile în cele mai multe momente și m-am concentrat asupra mea și nu a clasamentului”, a spus Sabalenka la ceremonia de la finalul meciului.

Țiriac Jr și Aryna Sabalenka, postare pe Instagram Foto: Instagram
Țiriac Jr și Aryna Sabalenka, postare pe Instagram Foto: Instagram

Aryna Sabalenka, noul lider WTA

Deși a pierdut finala de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, Aryna Sabalenka are totuși un motiv de bucurie. Sportiva din Belarus, datorită parcursului bun din ultima vreme, a devenit noul lider mondial al WTA.

Jucătoarea din Belarus va conduce de luni clasamentul WTA, fiind în premieră pe această poziție. Ea profită de eliminarea prematură a Igăi Swiatek. Campioană în 2022, poloneza a pierdut în „optimi” cu Jelena Ostapenko.

De luni, când se va oficializa noul clasament, Aryna va avea 9.266 de puncte, în timp ce Iga va avea 8.195. Coco Gauff, campioana US Open, va avea 6.165 puncte.

Aryna Sabalenka, învinsă de Coco Gauff

În finala de la US Open, sportiva americană Coco Gauff (19 ani, 6 WTA) a învins-o, duminică dimineață, pe bielorusa Aryna Sabalenka (25 de ani, 2 WTA), scor 2-6, 6-3, 6-2, și a cucerit în premieră un trofeu de Mare Șlem. În 2023, Coco Gauff, care va urca pe locul 3 WTA de luni, a mai câştigat turneele de la Cincinnati, Washington şi Auckland.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net