Alexia din LaLa Band și-a schimbat înfățișarea! Cum arată acum

Ultima actualizare:

    Cântăreața nu mai este blondăFoto: Arhiva personală
Cântăreața nu mai este blondăFoto: Arhiva personală

După ce Delia (33 de ani) și Andreea Bălan (31 de ani) și-au vopsit părul în culori nebunești, mai multe femei din showbiz-ul românesc le-au urmat exemplu. Alexia Talavutis (25 de ani), cunoscută ca membră LaLa Band, a renunțat la look-ul care a consacrat-o. Frumoasa cântăreață și-a făcut curaj și și-a schimbat radical imaginea. A ales o culoare de păr foarte trăznită și în vogă. Artista a vrut să fie în tendințele anului 2015 cu un look nebunesc.

Vedeta a renunțat la culoarea blondă pe care a avut-o până acum. Alexia și-a anunțat fanii că și-a schimbat total look-ul, pe o rețea de socializare. Cântăreața și-a vopsit părul în culoarea portocalie. Nunața este foarte stridentă dar o prinde de minune pe artistă. Din imaginile publicate pe Facebook, pare că Alexia Talavutis și-a vopsit și sprâncele pentru a se asorta cu noua podoabă capilară.

Artistei îi place la nebunie noul look

simeon stalpnicul png

Cântăreața a mărturisit pe pagina ei personală că adoră noua imagine pe care o are. Și fanii Alexiei au părut foarte încântați de noua ei imagine, fotografiile au strâns peste 400 de aprecieri. Admiratorii au complimentat-o și au felicitat-o pentru curajul pe care l-a avut, deși unii dintre ei au fost mai răutăcioși și i-au spus că o preferau în varianta blondă. 

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg