Alexia Eram, fiica Andreei Esca, în costum de baie de Crăciun. Și alte bombe-sexy au plecat în țările calde

Ultima actualizare:
Anamaria Prodan l-a invitat  pe Cătălin Botezatu în Dubai
Anamaria Prodan l-a invitat pe Cătălin Botezatu în Dubai

Dacă unii au preferat distracţia la munte, înfofoliţi cu căciuli şi fulare, iată, câteva dintre vedetele noastre au ales locurile cu mult soare, unde au făcut o promenadă sau chiar plajă. Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au bronzat în Sri Lanka, Dani Oţil a fugit cu iubita în America, Ramona Olaru s-a distrat în Bali, iar soţii Brancu în Dubai, alături de Botezatu şi Anamaria Prodan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan  au petrecut în Sri Lanka
Adela Popescu și Radu Vâlcan au petrecut în Sri Lanka

În timp ce alţii au petrecut Crăciunul lângă bradul împodobit sau înfofoliţi cu căciuli şi fulare la munte, unele dintre vedetele noastre au pereferat să petreacă ceva mai atipic. Fără sarmale şi cozonac, ci îmbrăcaţi mai sumar în vacanţe exotice.

Miss Funduleț și Dani Oțil  au făcut Crăciunul în Miami
Miss Funduleț și Dani Oțil au făcut Crăciunul în Miami

Spre exemplu, prezentatoarea emisiunii ”Vorbeşte Lumea” de la Pro Tv, Adela Popescu (33 de ani), şi soţul ei Radu Vâlcan (42 de ani) şi-au lăsat copiii în grija părinţilor lor şi au plecat departe de ţară.

Radu Vâlcan
Radu Vâlcan

Au ales o ţară situată în sudul Asiei, lângă Oceanul Indian, unde temperatura este de 27 de grade. Da, aţi ghicit, este vorba despre Sri Lanka, iar cei doi soţi se află acolo de aproape patru zile. Au avut timp de plajă, de ”hidratare” cu sucuri de cocos şi  savurat specialităţi pe bază de fructe de mare. Nu sunt singuri, ci li s-a alăturat Gabriel Coveşeanu şi soţia lui.

Dani Oțil
Dani Oțil

Şi asistenta de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1, Ramona Olaru se distrează la 28 de grade Celsius, tocmai în Bali alături de iubitul ei, Cuza, de la trupa ”Noaptea târziu”.

Ramona Olaru  și Cuza  s-au bronzat  în Bali
Ramona Olaru și Cuza s-au bronzat în Bali

Au cântat colinde pe plajă în costume de baie, s-au delectat cu preparate specifice locului şi s-au jucat cu maimuţele. Şi colegul sexoasei Ramona a preferat Crăciunul ”la cald”. Dani Oţil şi iubita lui, fotomodelul Gabriela Prisăcariu, se află în SUA, mai preci în Miami.

Cristi Brancu și Oana Turcu  s-au distrat în Dubai
Cristi Brancu și Oana Turcu s-au distrat în Dubai

În haine sumare, Miss Funduleţ s-a lăsat pozată de iubitul ei lângă un brad imens cu globuri uriaşe. Moş Crăciun a venit şi în Dubai la vila somptuoasă a Aneimaria Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf.

Raluca Zenga a cântat colinde  cu copilașii ei pe plaja din Dubai
Raluca Zenga a cântat colinde cu copilașii ei pe plaja din Dubai

Nu au fost singuri, ci alături de copiii lor, dar li s-a alăturat şi familia Oana Turcu şi Cristi Brancu, şi creatorul de modă Cătălin Botezatu. A fost un Crăciun între prieteni, la 23 de grade Celsius, iar impresara FIFA nu s-a dezis de obiceiurile româneşti.

Mario Fresh
Mario Fresh

În fiţosul Dubai s-au răsfaţat cu mâncăruri tradiţionale: mămăligă, sarmale, salata de boeuf şi cozonac, apoi s-au bălăcit în piscinele de fiţe. Tot în Dubai s-a distrat şi Raluca Zenga alături de familia ei, iar fata Andreei Esca a ales Tenerife.


    Mario Fresh
Mario Fresh

Alexia şi iubitul ei Mario Fresh s-au distrat la piscină, îmbrăcaţi în haine sumare şi cu căciuliţe de Moş Crăciun. De masa tradiţională s-a ocupat ”soacra” Alexiei. Mama lui Mario Fresh a făcut salata de boeuf, friptură şi cozonac.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net