Alexia Eram și Mario Fresh, patru ani de iubire. Fiica Andreei Esca i-a transmis iubitului un mesaj emoționant

image
Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de patru ani

Alexia Eram, fiica prezentatoarei Andreei Esca, și Mario Fresh trăiesc o poveste de dragoste de patru ani. Cu ocazia împlinirii a patru ani de când formează un cuplu, Alexia i-a transmis iubitului său un mesaj emoțioant, prin intermediul paginii sale de Instagram. În ciuda faptului că Alexia a plecat la facultate în Marea Britanie, iar relația lor este una preponderent la distanță, iată că tinerii au găsit o modalitate de a nu lăsa kilometrii care îi despart să rupă legătura pe care o au.

Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit patru ani de relație, iar fiica Andreei Esca nu a ratat ocazia de a-i mărturisi și public iubitului ei sentimentele pe care i le poartă. Alexia a decis să urmeze o facultate în Marea Britanie, iar Mario Fresh se află în România, unde compune versuri și cântă. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți au găsit o soluție pentru ca iubirea lor să nun fie afectată de kilometrii care îi despart. Alexia revine în România cât de des este posibil, iar Mario o vizitează la rândul său în Marea Britanie.

image
Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de patru ani Sursă foto: Arhivă personală

Recent, Alexia și Mario au împlinit patru ani de relație și Alexia i-a transmis un mesaj emoționant pe pagina personală  de Instagram. “Patru ani alături de sufletul ăsta frumos. Îţi mulţumesc pentru că mă faci să mă simt iubită şi specială. Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră. Te iubesc”, au fost cuvintele Alexiei.

Alexia Eram, implicată în afacerile familiei

Fiica Andreei, Alexia, deja un nume cunoscut în mediul online, este implicată și ea în afacerea cu cosmetice a familiei. Ea a lansat în primăvara anului 2019 primul său ruj. Este vorba despre un produs lichid mat, care costă 49,9 lei şi îi poartă numele.  

”Alexia a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul… Așa a apărut Matte Liquid Lipstick Alexia – un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migrează, care nu usucă buzele, care are o formulă excelentă”, spuneau reprezentanţii companiei de cosmetice la momentul lansării. 

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
cub laurette png
sotie cumpanasu jpg
image png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg