Alice Cavaleru, "certată" de internauţi pentru modul în care o îmbracă pe micuţa Zora

Vladmir Drăghia şi Alice Cavaleru s-au căsătorit pe 21 iulie
Vladmir Drăghia şi Alice Cavaleru s-au căsătorit pe 21 iulie

Alice Cavaleru şi Vladmir Drăghia s-au căsătorit la scurt timp după ce actorul s-a întors victorios din Republicva Dominicană, acolo unde a participat la concursul care a ţinut telespectatorii cu sufletul la gură, "Exatlon". Cei doi au spus da departe de ochii curioşilor, pe o plajă privată din Mamaia şi formează un cuplu împlinit. Micuţa Zora, fiica lor le completează familia şi le aduce zâmbetul pe chip.

Când eşti vedetă nu este totul numai lapte şi miere, iar Alice a primit recent o serie de reproşuri din partea prietenilor virtuali. Alice Cavaleru şi Vladmir Drăghia se bucură de fericirea din căminul lor şi nu ezită să împrtăşească instantanee cu prietenii virtuali care, uneori, au comentarii acide la adresa cuplului.

Internauţii i-au reproşat lui Alice că îşi îmbracă fetiţa doar în culori sumbre, neadecvate vârstei fragede pe care o are. Pentru a demonstra contrariul, Alice a încărcat o poză în care micuţa Zora poartă o rochiţă în "tradiţionalul" roz. ”Și când mă gândesc că unora le era teamă că nu-i dau Zorei haine roz”, a scris Alice Cavaleru în dreptul fotografiei.


    Rolul de tătic i se potriveşte ca o mănuşă lui Vladimir Foto: Instagram
Rolul de tătic i se potriveşte ca o mănuşă lui Vladimir Foto: Instagram

Cadrul care a avut-o protagonistă pe Zora a fost apreciat de mii de persoane într-un timp foarte scurt, iar unii dintre prietenii virtuali au adresat urări familiei Drăghia. ”Să vă trăiască și să fiți fericiți”, ”Superbă mică”, ”Sunteți o familie frumoasă”, ”Un îngeraș de fetiță, să vă trăiască” au fost doar câteva dintre mesajele scrise de internauţi pe pagina persoanlă de Instagram a soţiei lui Vladimir Drăghia. 

Nunta lui Vladmir Drăghia cu Alice Cavaleru 

Vladmir Drăghia şi Alice Cavaleru şi-au unit destinele pe 21 iulie pe o plajă privată din staţiunea Mamaia. Foştii concurenţi de la "Exatlon" i-au fost alături actorului în ziua cea mare. Nunta nu a fost organizată într-un mod tradiţional, nerespectându-se obiceiurile specifice unui astfel de eveniment. În schimb, cei doi miri s-au concentrat pe buna dispoziție a celor din jur, și pe iubirea veșnică ce și-au jurat-o în fața lui Dumnezeu. De altfel, cu puţin timp înainte de nuntă, Vladmir declarase că evenimentul nu va respecta cutumele obişnuite, şi se va concentra pe bucuria invitaţilor.

Rolul de tătic i se potriveşte ca o mănuşă lui Vladimir
Rolul de tătic i se potriveşte ca o mănuşă lui Vladimir

 „Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi”, declara Vladimir.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
oana zavoranu si sotul
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg