Alin Gheorghișan, un actor camelonic la Eurovision. I-a imitat pe Connect-R, Conchita Wurst și Netta

Ultima actualizare:

    Alin Gheorghișan  are zeci de costume  spectaculoase în  garderoba de la teatru
Alin Gheorghișan are zeci de costume spectaculoase în garderoba de la teatru

Fost concurent la emisiunile „Vocea României” (PRO TV) şi „Te cunosc de undeva” (Antena 1), cameleonicul Alin Gheorghişan, actor la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, a intrat în pielea lui Connect-R, a Conchitei Wurst şi a Nettei la Selecţia Naţională Eurovision 2020. Click! a aflat adevărul şi a stat de vorbă cu actorul cântăreţ chiar în cabina lui de la teatru.

La aproape 39 de ani, actorul Alin Gheorghişan are o carieră impresionantă. Descoperit de maestrul George Mihăiţă (71 de ani), artistul a reuşit să se remarce la 21 de ani în SUA, pe Broadway, unde a fost aplaudat în 40 de teatre. În prezent, joacă în mai multe piese  laTeatrul de Revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti, şi a regizat spectacolul „Nepoţii lui Tănase”.

Alin Gheorghişan  şi Connect-R
Alin Gheorghişan şi Connect-R

La Selecţia Naţională Eurovision 2020, transmisă de TVR 1 pe 1 martie, de la Buzău, Alin Gheorghişan a reuşit trei roluri de excepţie într-o singură seară: Connect-R, Conchita Wurst (31 de ani) – artistul travestit care a câştigat Eurovision 2014 pentru Austria şi cântăreaţa israeliană Netta (27 de ani), câştigătoarea Eurovision 2018. Alin Gheorghişan ne-a spus că poate fi orice personaj doreşte. „Cele trei roluri de la Eurovision 2020 trebuiau să fie haioase. Dan Manoliu a venit cu ideea pentru show şi m-a ales după ce în anii ’90 am apărut la TVR imitând-o pe Tina Turner. M-a descoperit George Mihăiţă care căuta copii care ştiau să imite vedete”, ne-a spus actorul.

Reacţiile la rolurile travesti au fost însă împărţite. „S-au împărţit în două tabere. Unii n-au înţeles de ce am jucat acele personaje haioase, aşa că le-am explicat că eram partea picantă a spectacolului. Am putere de muncă, iubesc ceea ce fac şi mai am multe de arătat”, ne-a spus Gheorghişan. Actorul a petrecut o oră la machiaj, unde Oana Cristescu l-a transformat. „Am fost Connect-R, m-a machiat pentru Conchita, apoi am fost Netta. Ne-a luat cam 15 minute la fiecare. Connect-R mi-a luat un pic mai mult, iar trecerea de la Conchita la Netta a durat 30 de minute”, a spus actorul care a semnat contractul pentru Eurovision 2020 pe ultima sută de metri.

Pe Alin Gheorghişan îl puteţi vedea în spectacolul de succes „Nepoţii lui Tănase”, de la Teatrul de Revistă. „De doi ani, muncesc foarte mult la proiectul «Nepoţii lui Tănase», aflat în top trei cele mai bine vândute spectacole de la «Tănase». Şi am mers mai departe cu actorii copii într-un nou proiect, la alt teatru”, ne-a mai spus Alin Gheorghişan.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net