Alin Oprea a avut prima înfățișare la divorț. ”Merg mai departe în felul meu”


    Alin și Larisa Oprea divorțează cu scandal după 23 de ani de relație și 22 de ani de mariajfoto: arhiva personală
Alin și Larisa Oprea divorțează cu scandal după 23 de ani de relație și 22 de ani de mariajfoto: arhiva personală

Alin Oprea (49 ani) a avut, luni, prima înfățișare la divorțul de soția lui, Larisa, de care se desparte după 23 de ani de relație și 22 de ani de mariaj.

Cu doi copii mari, Alin și Larisa Oprea au încercat mai întâi un divorț amiabil, la notar, însă nu au reușit, iar lucrurile au degenerat. Larisa a schimbat cheile de la casă, pentru ca artistul să nu mai poată veni să-și ia lucrurile, iar Alin Oprea a făcut mai multe dezvăluiri legate de infidelitățile soției sale.

Luni, cei doi soți s-au aflat pentru prima dată față în față la judecătorie, pentru desfacerea căsătoriei lor. Cântărețul își dorește ca judecătorii să îi dea dreptate și are de gând să prezinte toate dovezile cu tot ce s-a întâmplat între ei în toți anii aceștia. Totodată, artistul a ținut să precizeze că el nu e încă divorțat, dar nu se mai simte legat de acest mariaj, iar în prezent e într-o nouă relație, cu iubita lui Medana. ”Nu a fost nimic special. Acum se depun acte, dovezi…”, a declarat pentru Click! Alin Oprea. 

Alin Oprea nu mai ține legătura cu copiii lui

Cântărețul a declarat că de când a ales să se despartă de soția sa, relația cu copiii săi nu mai există deloc, iar Larisa ar fi de vină pentru faptul că i-a pus împotriva lui și nu îi lasă să-i vadă sau să vorbească cu el.

”Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată, nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu”, a spus Alin Oprea la Antena Stars.

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg