Alin Oprea despre divorțul de Larisa: “Este cel mai trist moment pe care l-am trăit în viața mea”


    Alin Oprea și Larisa s-au căsătorit în 1999
Alin Oprea și Larisa s-au căsătorit în 1999

Alin Oprea (49 ani) și soția sa, Larisa Uță, s-au întâlnit pe 15 februarie pentru prima dată la tribunal. Cei doi au avut prima înfățișare în procesul de divorț, care are mari șanse să se finalizeze pe 26 aprilie, atunci când este fixat cel de-al doilea termen.

După 22 de căsnicie și 23 de relație, cei doi s-au despărțit cu scandal. Deși inițial voiau să divorțeze la notar, Alin și Larisa au apelat până la urmă la instanța de judecată. „Este cel mai trist moment pe care l-am trăit în viața mea. Din experiențele dure ale vieții înveți mult mai mult. Nu-mi reproșez nimic. În fiecare moment al vieții mele am făcut ce am putut mai bine la acel moment. Niciodată nu m-am pus pe mine pe primul loc. Mă pun acum, pentru că am cunoscut-o pe Medana. A reușit să mă facă să mă simt din nou important”, a declarat solistul de la Talisman, la Antena Stars.

Divorțul de Larisa Uță l-a lăsat însă sărac lipit pe Alin! Acesta s-a văzut nevoit să o ia de la capăt și să se mute cu chirie. Alin Oprea ajunsese să strângă o avere consistentă, aproximativ un milion de euro, dar s-a trezit că a rămas fără nicio sursă de venit. În urmă cu trei ani, solistul a trecut toate bunurile pe numele copiilor săi, Melissa și Adrian, inclusiv casa în care au locuit toți patru.

Alin Oprea a ajuns să locuiască în chirie, după ce fosta lui soacră a schimbat yala casei în care a locuit cu Larisa și copiii. „În prima etapă a fost un șoc, trebuia să existe o formă de respect pentru ce făcusem până atunci. Dar m-am ridicat din căderea asta. Mi-am dat un restart să văd cum mă descurc singur. Probabil că voi rămâne totuși cu ceva din acest divorț. Va decide instanța”, a mai declarat Alin, care speră totuși să mai recupereze de la soția sa ceva din bunurile obținute în timpul căsniciei. 

Alin Oprea: „Mă văd  din nou la Starea Civilă cu Medana” 

Chiar dacă trece printr-un divorț dureros, Alin Oprea și-a găsit alinarea de doi ani de zile în brațele Medanei. Artistul este atât de îndrăgostit de frumoasa brunetă, încât a declarat că îi surâde ideea unei noi căsnicii. „Acum nu-mi doresc cu ardoare alți copii, dar dacă vine un copil asta e, să fie primit! Ma văd în schimb din nou la Starea Civilă cu Medana. Este mentorul meu, m-a luat de jos și m-a dus sus. Va mai dura ceva timp până îmi voi achiziționa o altă casă. Dar nu mai visez la palate, la mall-uri în care să locuiesc. Acum visez la o căsuță mică în pădure”, a mai declarat solistul.

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg