Alin Oprea, gest incredibil de ziua iubitei sale: "Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața"

Ultima actualizare:

    Alin Oprea (49 ani) este foarte fericit alături de noua lui parteneră de viaţă, Medanafoto: arhivă personală
Alin Oprea (49 ani) este foarte fericit alături de noua lui parteneră de viaţă, Medanafoto: arhivă personală

În așteptarea divorțului de Larisa, Alin Oprea trăiește intens povestea de dragoste cu Medana, noua lui parteneră. Solistul de la Talisman nu a uitat că aceasta i-a transmis un mesaj romantic de ziua lui, în mod public, iar acum i-a întors surpriza. Iată ce i-a urat Alin iubitei sale la ceas aniversar!

"Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit, «avocatul» care m-a apărat când alții m-au nedreptățit, «scutul» care m-a protejat când alții au vrut să-mi străpungă inima, «stâlpul» care m-a susținut când alții au vrut să mă îngenuncheze și «soarele» care a adus lumină în viața mea când am fost abandonat în întuneric. Acesta este motivul pentru care tu ești singurul om de care am nevoie astăzi, mâine și până la sfârșitul timpului.Mulțumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică, pentru tandrețea angelică și pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit. Îți doresc cea mai dulce zi de naștere. La mulți ani, MEDANA!", este mesajul pe care Alin Oprea l-a scris pe Facebook, de ziua iubitei sale. Medana este însă cea care a dat tonul mesajelor romantice, publicate pe rețelele sociale, iar pe 20 noiembrie, în ziua în care Alin a împlinit 49 de ani, a uimit pe toată lumea cu aceste declarații.

Medana și Alin Oprea, primele poze împreună
Medana și Alin Oprea, primele poze împreună

Alin Oprea, prima înfăţişare la divorţ abia în 2021

Alin Oprea (49 ani) se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Iniţial, cei doi soţi au spus că vor divorţa amiabil, la notar, însă, între timp, relaţiile dintre ei au luat o cu totul altă întorsătură. Cântăreţul şi-a acuzat soţia de infidelitate, iar aceasta a schimbat cheile casei, astfel încât el nu a mai putut intra în propria locuinţă pentru a-şi lua lucrurile personale. Divorţul lor se va disputa pe masa judecătorilor, iar prima înfăţişare a procesului va avea loc abia pe 15 februarie.

Citește și:

EXCLUSIV Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea. Poze de cuplu şi declarații de iubire: «Tu eşti culoarea din viaţa mea»

INTERVIU-BOMBĂ! Alin Oprea, totul despre divorț, alcool și noua relație: «Am fost un bărbat bun. Poate că am obosit»

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net