Alin Oprea, nemulțumit că Larisa încă se prezintă cu numele lui: “Trage cu dinții de el”

18 martie 2021
image
Alin Oprea vrea ca Larisa să revină la “numele de fată”, UțăFoto: arhivă personală

Alin Oprea și Larisa se află în plin divorț, iar unul dintre lucrurile la care solistul nu vrea să renunțe este ca pe viitoarea lui fostă soție să nu-i mai poarte numele de familie.

Alin Oprea (49 ani) și soția sa, Larisa Uță, s-au întâlnit pe 15 februarie pentru prima dată la tribunal. Cei doi au avut prima înfățișare în procesul de divorț, care are mari șanse să se finalizeze pe 26 aprilie, atunci când este fixat cel de-al doilea termen.

"Numele meu a fost tras în jos de Larisa"

„Mă deranjează că se prezintă la TV cu numele meu de familie! Pe mine nu mă intereseză cu ce se ocupă ea în Anglia, este jobul ei, treaba ei, doar că ea s-a folosit și se folosește în continuare de numele meu, motiv pentru care și trage cu dinții de el. Nu există apariție publică a ei în care să nu fie vorba despre mine sau să nu apară vreo imagine cu mine, împotriva voinței mele. Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit, în sfârșit, momentul ca acest lucru să se încheie. Nu-mi doresc neapărat să o dau în judecată, dar, dacă nu înțelege de bunăvoie, voi apela la toate căile legale de a-mi proteja numele și imaginea”, a spus Alin Oprea pentru playtech.ro. 

Larisa vrea să păstreze numele de familie

image
Larisa vrea să continue cu numele OpreaFoto: arhivă personală

„Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi”, a declarat Larisa Oprea, pentru show-ul lui Dan Capatos.

Din ce își câștigă existența fosta soție a lui Alin Oprea?

Alin Oprea și-a acuzat fosta soție că l-ar fi lăsat în sapă de lemn și că îi cere sume colosale la divorț. Larisa spune însă că o duce foarte bine financiar, pentru că are un job extrem de bine plătit, ea fiind antrenor personal la Londra.

”Eu sport am început să fac la opt ani. După care am intrat la liceul sportiv, după care am făcut Facultatea de Sport, după care am făcut toate specializările sportive, asta până când m-am căsătorit și m-am reprofilat. Dar din 2014 m-am reîntors la ce îmi place, iar reacțiile cliențiilor mei au fost întotdeauna pozitive. Antrenor personal sunt din 2014, am deschis o sală în București, după care, de când am plecat la Londra, am vândut sala, iar acolo am făcut ce-mi place. Acolo a fost o perioadă grea, pentru că restricțiile sunt dure, nu am putut face decât activitatea online. Eu acum am doar clienți privați, oameni care-și permit un antrenament privat, acasă. Telefonul meu este mereu deschis, vorbim în fiecare secundă despre sport și nutriție. Un om normal, care are un job de 1.000 și ceva de lire nu-și poarte permite un antrenor personal”, a spus Larisa în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars. 

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
pepe si yasemine ody
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp