Alina Eremia, 20 de ore de repetiţii pentru dansul din noul videoclip

Ultima actualizare:

    Artista a lucrat cu un coregraf pentru dansul din clipfoto: arhiva personală
Artista a lucrat cu un coregraf pentru dansul din clipfoto: arhiva personală

Timpul nu mai are valoare atunci când faci ce îţi place, iar Alina Eremia chiar nu s-a uitat la ceas pentru dansul din noul ei proiect muzical. Artista a apelat la un coregraf şi a reuşit să surprindă cu o apariţie cameleonică şi cu un dans urban fusion executat cu atenţie la detalii.

Pentru ca totul să fie perfect, artista a repetat mai bine de 20 de ore. “Coregrafia am construit-o alături de asistenta mea, Iulia Radu, utilizând o combinaţie de mişcări şi stiluri sau cum îl mai numim noi în lumea dansului: Urban Fusion. Practic este un mix de stiluri de dans puse la un loc pentru a crea efectul caracterului”, a povestit Madalin Farc, coregraful care a pus în scenă dansul solistei.

Inedită a fost şi abordarea vizuală a acestei piese. Pentru filmări au fost folosite 4 kilograme de glitter, iar acest lucru a făcut ca apariţia Alinei Eremia să fie una strălucitoare la propriu. “Cireasa de pe tort este look-ul abordat pentru acest videoclip, acel second skin din glitter. A fost un look de care am scăpat cu greu. Rezultatul final este WOW!”, a declarat şi artista.Piesa “Nanana” are vibe de vară şi instigă la dans, aşa că am decis ca videoclipul să se axeze pe o coregrafie”, a adăugat Alina Eremia.         

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net