Alina Eremia și fiul lui Bittman, păziți la club de mami și de tati. Ce bine s-au distrat!

3 noiembrie 2017
simeon stalpnicul png
Părinții Alinei Eremia și Mircea, fratele solisteifoto: Gheorghe Chelu

O mulțime de vedete tinere, care au crescut în lumina reflectoarelor, sunt din ce în ce mai prezente la concerte, lansări de albume sau evenimente mondene. De multe ori însă, puștii ies în oraș împreună cu părinţii, iar aceștia fac față cu brio distracțiilor și sunt la fel de cool ca odraslele lor.

Cel mai recent exemplu s-a petrecut chiar miercuri seara (1 noiembrie), când Alina Eremia (23 de ani) şi-a lansat primul ei album din carieră, „360”, printr-un super concert care a durat peste 70 de minute, într-un club de fiţe din Capitală. Printre fanii solistei, care au fost numeroși, i-am remarcat nu numai pe foştii ei colegi din LaLa Band, Sore, Oana Stancu, Liviu Teodorescu şi Rapha Tudor, dar şi pe părinţii solistei şi pe fratele ei, Mircea Eremia, care este şi el cântăreţ de succes.

simeon stalpnicul png
Crina Mardare și Mișu Cernea, părinții lui Bubu

Din trupa de instrumentişti cu care a cântat Alina a făcut parte și toboșarul Mihai Cernea (Bubu), fost coleg cu solista în LaLa Band şi „Pariu cu viaţa”, iar din sală nu au lipsit nici părinţii lui, Crina Mardare şi Mişu Cernea. La platane s-a aflat DJ Sybro, nimeni altul decât Alex,fiul cel mare al lui Dan Bitman, care a pus muzică înainte de eveniment şi după. Iar acesta a fost atent supravegheat de mama lui, textiera Liliana Ştefan.

simeon stalpnicul png
Alex Bittman a fost DJ-ul seriifoto:Gheorghe Chelu

Chiar dacă a stat mai retrasă, alături de staff-ul Universal Music şi Media Pro Music, doamna era ochi şi urechi la ce se întâmpla în club. Fanii şi toţi ceilalţi au stat cu ochii şi urechile la prestația Alinei, iar alături de ea au mai fost Grasu XXL şi Ami, dar şi creatoarea de modă Ana Novic.

simeon stalpnicul png
Liliana Ștefan, mama lui Alex Bittman

Tot în aceea seară, la un alt eveniment monden, la petrecerea „Şapte Seri”, a fost altă familie celebră: Petre Fumuru, Nora Dincă și fiul lor, Luca. În alt colț al orașului, într-un magazin din Băneasa, Raluca Moianu și fiica ei, Mara, participau și ele la lansarea unui produs.       

simeon stalpnicul png
Rapha, Oana și Liviu

simeon stalpnicul png
Petre Fumuru, Nora Dincă și fiul lor, Luca
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png