Alina Eremia, vacanță costisitoare în Miami. Cât a scos din buzunar pentru acest lux

Ultima actualizare:

    Alina Eremia petrece timp prețios pe coasta Florideifoto: Instagram
Alina Eremia petrece timp prețios pe coasta Florideifoto: Instagram

Alina Eremia și-a făcut bagajele și a plecat în vacanța la care visa de ceva vreme. Nu mulți își permit să aleagă ca destinație Miami și asta pentru că prețurile nu sunt de trecut cu vederea, însă cântăreața nu a dat înapoi. De la biletele de avion până la mâncare, Alina a scos din buzunar sume frumoase pentru a-și satisface dorințele.

Alina Eremia a devenit rapid una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Serialul ”Pariu cu viața” a scos la iveală talente pure, atât din punct de vedere actoricesc, cât și muzical, Alina numărându-se printre norocoșii tineri care au au avut uși deschise după terminarea filmărilor. Succesul nu a întârziat să apară, aceasta urcând rapid în topuri și câștigând mii de inimi cu muzica și felul ei de a fi.

Cum celebritatea vine la pachet și cu bani frumoși, cântăreața și-a permis să se răsfețe în una dintre cele mai frumoase, dar mai ales costisitoare, destinații de vacanță. Alina Eremia petrece timpul pe bani mulți pe plajele din Miami, unde luxul este evident.


    Cântăreața a plătit 2.500 de dolari pe biletul de avionfoto: Facebook
Cântăreața a plătit 2.500 de dolari pe biletul de avionfoto: Facebook

Potrivit celor de la Star Magazin, cântăreaţa a plătit nici mai mult nici mai puţin de 2.500 de dolari pe biletele de avion, iar hotelul la care s-a cazat nu este ieftin, deoarece cel mai mic preţ de acolo este de 3.000 de dolari pentru o noapte într-un pat cu vedere la plajele pline de palmieri din Miami. 

Cum nicio vacanță nu este cu adevărat reușită fără o sesiune de shopping, celebra cântăreață a ales să-și completeze garderoba cu haine din magazinele de fițe de pe coasta Floridei. Alina Eremia a cumparat un coş întreg de articole vestimentare, al căror preţ a fost cel puţin 10.000 de dolari. Dacă ținem cont și de mâncare, băuturi și ieșiri cu prietenii, suma finală depășește lejer 25.000 de dolari, sumă ce va crește, dat fiind faptul că abia a ajuns în vacanță.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net