Alina, în faţa unei decizii dureroase în căsnicia cu Cristi Borcea


  Soţia înşelată se gândeşte să renunţe la picturile de pe corp care au legătură cu dinamovistulFoto: Click!
Soţia înşelată se gândeşte să renunţe la picturile de pe corp care au legătură cu dinamovistulFoto: Click!

Alina Borcea a şocat multă lume când a decis să-şi arate iubirea pentru soţ prin două tatuaje. Acum, când se vede în situaţia de a-i accepta soţului de după gratii o amantă însărcinată, ea se gândeşte serios să renunţe la desenele de pe corp făcute special pentru Cristi Borcea.

Se spune că uneori dragostea e oarbă. Dacă am fi cârcotaşi, am spune că zicala este perfect exemplificată în cazul Alinei, soţia lui Cristi Borcea. Femeia în vârstă de 32 de ani s-a căsătorit cu fostul şef de la Dinamo în urmă cu cinci ani şi are şi doi copii cu el, un băiat, Alexandru, şi o fetiţă, Gloria. Problemele nu le-au ocolit familia, din contră.


  Alina şi-a tatuat pe omoplatul stâng chipul lui Cristi BorceaFoto: wowbiz.ro
Alina şi-a tatuat pe omoplatul stâng chipul lui Cristi BorceaFoto: wowbiz.ro

Dinamovistul este închis de aproape doi ani în urma sentinţei date în “Dosarul Transferurilor” şi, mai nou, amanta oficială a lui Borcea, Valentina Pelinel, a dezvăluit că este însărcinată. În acest context, Alina are de luat decizii importante vizavi de viitorul ei. Tocmai pentru că şi-a dorit câteva momente de evadare din nebunia din ţară, Alina s-a refugiat câteva zile în Turcia. Acolo a avut timp să reflecteze la întreaga situaţie şi să-şi analizeze următoarele mutări. Interesant este că, printre picături, doamna Borcea s-a informat şi cu privire la o operaţie estetică. La una de înlăturare a tatuajelor de pe corp.

Alina şi-a tatuat pe omoplatul stâng chipul lui Cristi Borcea
Alina şi-a tatuat pe omoplatul stâng chipul lui Cristi Borcea

“A fost văzută intrând la un salon de profil şi cerând detalii despre cum poate să-şi scoată două tatuaje”, ne-a povestit un martor aflat din întâmplare în acelaşi stabiliment cu Alina. În urmă cu doi ani, din dragoste pentru soţul ei, Alina a îndurat peste opt ore la un salon pentru a i se picta pe omoplat chipul soţului. Mai mult decât atât, dinamovistul a dorit ca iubita lui să aibă şi pe antebraţul stâng numele lui, aşa că Alina s-a conformat şi s-a dus din nou la un salon pentru un alt tatuaj. Acum, din pricina ultimelor evenimente, ea pare decisă să se supună unor terapii cu laserul pentru a îndepărta de pe corp cele două desene.Specialiştii spun că procedura durează cam două luni, iar preţul porneşte de la 500 de euro.

Şi ele şi-au «şters» tatuajele

În semn de dragoste, Alina Borcea şi-a scris numele soţului pe mâna stângă
În semn de dragoste, Alina Borcea şi-a scris numele soţului pe mâna stângă
 • Cântăreaţa Sylvia a vrut şi ea să şteargă orice amintire cu fostul soţ, Andrei Ştefănescu. În acest sens, roşcata a renunţat la tatuajul intim. Solista, care îşi scrisese  numele “Andrei”, în zona inghinală, a scăpat de tatuaj.
 • Catrinel Menghia. În Italia s-a realizat şi în carieră, dar şi în amor. Căsnicia eşuată cu Massimo Brambati nu a descurajat-o, ba chiar l-a dat repede uitării: i-a şters numele şi din acte, dar şi din bikini, acolo unde îşi tatuase mesajul “Massimo per sempre”.
 • Adelina Pestriţu şi-a transformat tatuajul cu numele fostului ei soţ, Liviu Vârciu, într-o aripă de fluture. “Ce sens are să-l păstrez, dacă OMUL nu mai există?”, spunea Adelina, la scurt timp de la divorţul de Vârciu. Şi Liviu Vârciu a vrut să şteargă orice urmă lăsată de Adelina în viaţa sa. El şi-a transformat tatuajul cu numele soţiei într-unul cu numele fiicei sale, Carmina.  

Pelinel: «Consider că am deja o familie»

Modelul care e în atenţia presei după ce ar fi rămas însărcinată cu Cristi Borcea, a povestit într-un interviu exclusiv pentru “Taifasuri” detalii despre familie şi sarcină. “Am 24 de săptămâni şi nu am probleme cu sarcina. Acum poftesc la banane şi dulciuri, deşi înainte nu-mi plăceau. Îmi doresc să nasc natural. Recuperarea e mai uşoară pentru mine şi pentru copil, aşa spune doctorul. Nu sunt speriată de momentul naşterii, am doar emoţia normală a oricărei mame în aşteptarea copilului. Mama cred că-mi va fi alături. Am ales să nasc aici, cu toate că am şi la New York prieteni buni. Dar dacă aş pleca, ar trebui să stau câteva luni acolo şi prefer să fiu aici”, a declarat Pelinel.

“Consider că am o familie deja, este aproape gata. Pentru că îl am pe bebe. În altă ordine de idei, evident că am o familie, le am pe mama şi pe sora mea”, a povestit Valentina Pelinel (35 de ani).

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub smiley png
cub theo rose png
cub mircea bravo png
cub claudia pavel cream png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg