Alina Laufer, blocată cu soțul și cu fiica ei la Miami! ”Zi de zi avem zboruri anulate”

Ultima actualizare:
Alina Laufer, alături de fiica ei Karina
Alina Laufer, alături de fiica ei Karina

Alina Laufer (37 de ani) s-a mutat de doi ani de zile în America, la Miami, acolo unde și-a urmat soțul, pe omul de afeceri și politicianul Ilan Laufer. Cât au locuit în Florida, cei doi soți au făcut față cu brio provocării americane, însă epidemia de coronavirus le-a dat viața peste cap! Familia Laufer tot încearcă să revină în România, dar companiile aeriene își anulează zilnic zborurile spre Europa, iar Alina și Ilan nu sea flă în situația de a cere repatrierea de urgență.

“Suntem refugiați aici în America. Cu fiecare zi care trece noi suntem aici și nu știm ce se întâmplă în ziua de mâine. Slavă Domnului, suntem niște persoane responsabile și nu suntem aici fără resurse, dar în același timp nici nu ne sunt deschise zborurile. Dacă nu am avea resurse suficiente să stăm aici, nu știm ce am face.

Tot primesc mesaje cu zboruri de repatriere din  America, în Republica Moldova, s-au anulat zborurile de nu știu câte ori până acum, deja nu mai pot! Ilan are partidul în România, noi suntem în America legați de mâini și de picioare, tot ce putem face este pe Zoom. A trebuit să îmi reconfigurez toată viața. De unde aveam o viață activă aici, eram montată să îmi fac cât mai multe cunoștințe și să relaționez cât mai mult, dintr-o dată am fost nevoită să îmi schimb toată viața și să îmi dau seama că absolut toată afacerea mea va trebui să se desfășoare în online”, a povestit Alina Laufer pentru Click!

Alina și Ilan Laufer s-au mutat în SUA în urmă cu doi ani
Alina și Ilan Laufer s-au mutat în SUA în urmă cu doi ani

Stresul provocat de epidemia de coronavirus și apoi faptul că familia ei nu poate găsi curse spre București i-au amplificat Alinei starea de neliniște. În plus, tatăl ei este bolnav și o așteaptă acasă, pentru că are nevoie de ajutor.

“Aici era un zvon cumva că  se vor relaxa lucrurile de pe 22 mai, așa a și fost într-adevăr, a început să se dea drumul la câteva magazine și restaurante, dar încep să se redeschidă treptat. Eu și Ilan suntem extrem de conștienți că ne va paște un al doilea val de coronavirus. Nu mă simt în siguranță să ies. Aici toată lumea care e responsabilă nu iese.

Citește și:

Alina Laufer s-a mutat în SUA și e total schimbată. Regina operațiilor estetice, bombă-sexy la 37 de ani

Alina Laufer: ”Nu suntem într-o stare critică, astfel încât să ne repatriem urgent”

”Vrem să revenim în România, dar este ceva nesigur. Companiile aeriene anulează zboruri în fiecare zi, nu suntem într-o stare critică, astfel încât să ne repatriem urgent. Am sunat la consulat, nu am un răspuns concret, nu știu de niciun zbor care să ofere repatriere cetățenilor români precum noi în România.

Practic suntem blocați aici! Avem două animale de companie din cauza cărora nu am putut să luăm foarte multe zboruri pentru că nu acceptau animale de companie și nu putem să lăsăm pisicile aici. Nu avem unde să le lăsăm și tata e acasă și nu-i vine să creadă că noi nu putem să ne întoarcem în  România din cauza faptului că nu avem cu cine să lăsăm pisicile.

Primul zbor pe care îl avem acum confirmat este pe 13 iunie. În ultima săptămână am avut un zbor confirmat pe 4 iunie, unul pe 10 iunie, acum avem pe 13 și ne rugăm la Dumnezeu să fim pe zborurile alea!”, a mai spus Alina Laufer.

Alina Laufer și-a mutat afacerile online

Cât timp a fost în carantină în America, din cauza coronavirusului, Alina Laufer s-a gândit mult la viitorul afacerilor ei. Fire practică și descurcăreață, fosta soție a lui Jorge va reveni la o companie de produse de frumusețe și întreținere cu care a lucrat în urmă cu 10 ani și care i-a adus mai multe beneficii financiare.

Alina e de părere că totul se va desfășura online în viitorul apropiat, așa că și afacerile ei se vor derula astfel. Chiar și fiica ei, Karina, se descurcă bine atunci când vine vorba de online.

Citește și:

Jorge și-a cerut iertare de la fosta soție și de la fiică! «Am făcut multe tâmpenii»

“Am fost prinși aici pentru că este sentimentul acesta că vrei să te întorci acasă și nu poți. Aici s-au gestionat lucrurile altfel. Nu pot să spun că este mai bine sau mai rău în SUA, dar nu a fost necesar să completăm declarațiile când am ieșit din casă. Totul a decurs în cele mai bune condiții.

Referitor la școala copiilor, din prima secundă Karina a fost conectată la sistemul online. Ea avea oricum în fiecare săptămână un meditator personal care o asista online în educația ei și care se adapta în funcție de necesitățile ei. În carantină, singurul lucru pe care l-am resimțit în viața de zi cu zi a fost schimbarea programului de somn al copilului. Karina a început să se culce din ce în ce mai târziu, lucru care nu mi se pare normal, dar având în vedere situația…

Sunt  izolată aici și în același timp sunt în stare să îmi construiesc o afacere online pentru că în zilele astea nu ai ce să faci. Am ajuns la o companie cu care am colaborat acum 10 ani de zile, dar care s-a dezvoltat extrem de mult. E o platformă de business în care poți să îți construiești propria afacere online și cred că asta contează foarte mult în viitor”,  a mărturisit soția lui Ilan Laufer.


    Alina Laufer, alături de fiica ei Karinafoto: arhiva proprie/Instagram
Alina Laufer, alături de fiica ei Karinafoto: arhiva proprie/Instagram

SUA au închis granițele pentru cetățenii din spațiul Schengen

La sfârșitul lunii mai, era valabilă în continuare, cu foarte puține excepții, interdicția de intrare în SUA a cetățenilor din spațiul Schengen, măsură instituită la mijlocul lunii martie, pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Președintele Trump nu a spus cât timp va mai fi așa. "Dacă vor face progrese, vom redeschide treptat granițele, dar doar dacă fac progrese", a declarat el recent la Washington.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net