Alina Puşcaş, în club la mare cu medicul stomatolog care susţine că nu este tatăl copilului ei | FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Alina Puşcaş a devenit mămicăfoto: arhiva personală
Alina Puşcaş a devenit mămicăfoto: arhiva personală

Alina Puşcaş (31 de ani) este o graviduţă foarte energică! Însărcinată în luna a opta, vedeta tv îşi face timp între filmări să se distreze. Weekend-ul acesta, co-prezentatoarea emisiunii "Splash! Vedete la apă!" s-a aflat pe Litoral cu medicul stomatolog despre care s-a vehiculat că este tatăl copilului ei.

Alina Puşcaş (31 de ani) nu stă o clipă locului, deşi mai are puţin şi îşi va strânge la piept bebeluşul. Fotoreporterii Click! au susprins-o pe frumoasa prezentatoare pe Litoral, într-un club de fiţe din Mamaia. Îmbrăcată într-o rochie lungă, nemachiată şi cu părul prins într-o coadă, Alina s-a făcut remarcată în momentul în care un domn se tot învârtea în jurul ei.

Galerie foto - Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu la mare

Este vorba despre nimeni altul decât medicul stomatolog Mihai Stoenescu, bărbatul care cu doar câteva luni în urmă susţinea sus şi tare că nu are nicio relaţie cu vedeta tv, ba mai mult infirma zvonurile potrivit cărora ar fi tatăl copilului pe care aceasta îl poartă în pântece. Cei doi au părut foarte apropiaţi, au intrat în club ţinându-se de mână şi păreau extrem de îndrăgostiţi. Alina şi partenerul ei au discutat preţ de câteva minute, iar medicul a cuprins-o pe vedeta tv de braţ pentru a se face probabil auzit în marea de oameni din jurul lor. Toată seara, Alina şi Mihai au fost nedespărţiţi şi nu s-au mai ascuns de ochii curioşilor, aşa cum o făceau până acum. Prezentatoarea şi medicul au venit însoţiţi de un grup de prieteni şi s-au distrat câteva ore în club, până după miezul nopţii.   

Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu au stat împreună în club câteva ore
Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu au stat împreună în club câteva ore

Alina Puşcaş este mai fericită ca niciodată. Vedeta tv a trecut prin clipe grele în urmă cu doi ani. Vedeta tv a divorţat de Viktor Bieltz în toamna anului 2013, la doar jumatate de an de la nuntă, însă acum şi-a găsit liniştea în braâeşe lui Mihai Stonescu şi se pregăteşte să devină mămică în mai puâin de o lună.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net